Bundesliga

Ancelotti: Megtiszteltetés számomra, hogy itt dolgozhatok

Carlo a Werder elleni Bundesliga-debütálása kapcsán tartott sajtótájékoztatót.

cARLO

Renato Sanchesről: Ezen a héten kezdett el ismételten edzeni, készen áll. De holnap csak a padon foglal majd helyet.

A BL sorsolásról: Mindig tisztelem az ellenfeleket, mindegy melyikről van szó. Várnunk kell, de tovább kell jutnunk, mindegy, hogy a City, a Juventus vagy az Atletico Madrid ellen. Áh nem, a Milan nincs a Bajnokok Ligájában.

Az oldalvonal melletti nyugodt természetéről: A meccs előtt, közben és után, mindig ideges vagyok. De tudom kontrollálni. A munkát előre kell elvégezned, a meccs közben nem tudsz sokat változtatni. A játékosok néha nem is hallják, amit mondasz nekik. Néha nem is akarják meghallani.

Müller pozíciójáról: Müller véleményem szerint nem szélsőjátékos, de elég intelligens ahhoz, hogy szélsőjátékosként szerepeljen. Ez nagyon fontos. Labda nélkül is nagyon jól mozog, de nem fog ott játszani.

A céljairól: Megpróbálom a legjobbamat hozni. Nem tudom, mit fogunk nyerni, de azt tudom, hogy mindent megteszünk majd érte.

A személyi helyzetről: Alonso és Thiago készen állnak, tudnak holnap játszani.

Az elvárásokról: Nagyon jól ismerem a futballt. Ha valaki nyerni akar, mindig a legjobban kell felkészülnie. Tudom, hogy a Bayern sorozatban négyszer lett bajnok. Elvárom, hogy idén is elnyerjük a címet, mert nem szeretném, hogy azt mondják: Miután Ancellotti idejött, nem szerzett kupát. Mi vagyunk a favoritok.

Arjen Robbenről: Ő egy fontos alkotóelem és azt hiszem, hogy a válogatott szünet után újra csatlakozni fog hozzánk. A tapasztalata, a képességei fontosak számunkra. Lesz rotáció, mert sok sorozatban veszünk részt.

A szurkolókról: A szurkolók örülhetnek annak, hogy a csapat mindent kiad majd magából. Nem vagyok varázsló és nem ismerem előre az eredményeket. De azt tudom, hogy a csapat felkészül és mindent megtesz a győzelemért.

Más ligához képesti elvárásokról: Minden új számomra, a bajnokság és az ország is. Ennek örülök. A Bundesliga újdonság számomra, de az itteni atmoszférát kicsit már ismerem, láttam pár stadiont. Minden szurkoló jó hangulatban van és nincs erőszak. Megtiszteltetés számomra, hogy itt dolgozhatok.

A változásokról: Nem szeretnék forradalmasítani, az én időm előtt nagyon sok jó dolog volt, amelyre alapozhatok és amelyet meg akarok tartani. Szeretnék pár dolgot másképp csinálni, talán egy kicsit közvetlenebbül játszani, amellyel gyorsabban juthatunk előre. A felelősség mindenesetre 100 százalékig az enyém.

A sérült Pizarróról: Tudom, hogy nem fog játszani. De a Werdernek ennek ellenére jó csapata van, habár a kupakiesésük után már most nyomás alatt vannak.

A Werder veszélyeiről: A Werder kikapott a kupában, de a holnapi egy másik meccs lesz. Jól akarunk startolni és sok koncentrációra van szükségünk.

Az elvárásairól: Még nem döntöttem el, hogy játszatom a csapatomat, még beszélni akarok a játékosaimmal. De nem lesz forradalmasítás!

A Bundesliga debütálásáról: Kedvem van már most belekezdeni. Azt hiszem a csapat készen áll. Jó felkészülés áll mögöttünk. Remélem, hogy holnap jól fogunk játszani.

(forrás: tz.de)

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top