Bundesliga

1. forduló: Bayern München 6-0 Werder Bremen

Ancelotti debütálása a Bundesligában is nagyon jól sikerült, a Bayern könnyedén húzta el a brémaiak muzsikáját.

werder

A Dortmund elleni 2-0-ás Szuperkupa sikert, valamint a Jena elleni 5-0-ás kupatovábbjutást megkoronázva a Bayern München ezúttal a Werder elleni 6-0-ás győzelemmel hívta fel magára a futballrajongók figyelmét a Bundesliga első fordulójában. Carlo Ancelotti együttese esélyt sem adva ellenfelének nagyon korán került kétgólos előnybe, majd gyors és kombinatív futballt produkálva végül hat gólnál állt meg. Lewandowski a legutóbbi tétmeccshez hasonlóan ezúttal is triplázott, rajta kívül Alonso, Ribéry és Lahm köszöntek be. A meccs krónikájához tartozik, hogy a rengeteg kidolgozott helyzet közül Lewandowski és Müller 1-1 alkalommal a kapufát is eltalálta, míg a hitehagyott vendégek gyakorlatilag említésre való helyzet nélkül fejezték be a mérkőzést. Bár a brémaiaknál is voltak fontos hiányzók, a Bayern olyan játékosokat tudott probléma nélkül nélkülözni, mint Boateng, Badstuber, Robben, Coman vagy Costa. Hosszú idő után Hummels ismét magára húzhatta anyaegyesülete mezét, de a szintén új érkező, sérüléséből kifelé jövő Renato Sanches is leülhetett a padra.




1-0 Xabi Alonso 9′


2-0 Robert Lewandowski 13′


3-0 Robert Lewandowski 46′


4-0 Philipp Lahm  66′


5-0 Franck Ribéry 73′


6-0 Robert Lewandowski 77′



FC BAYERN – WERDER BREMEN 6:0 (2:0)

FC Bayern Neuer – Lahm (74. Rafinha), Martínez, Hummels, Alaba (78. Bernat) – Vidal, Alonso (64. Kimmich), Thiago – Müller, Lewandowski, Ribéry
Cserék Ulreich, Sanches, Green, Öztürk
Werder Bremen Wiedwald – Gebre Selassie, Sané, Diagne, Caldirola – Bauer – Yatabaré, Grillitsch (74. Eggestein), Bartels (88. Thy), Fritz – Johannsson (64. Sternberg)
Cserék Drobny, Kainz, Moisander, Petsos
Játékvezető Christian Dingert (Burglichtenberg)
Nézőszám 75.000 (teltház)
Gólok 1:0 Alonso (9.), 2:0 Lewandowski (13.), 3:0 Lewandowski (46.), 4:0 Lahm (66.), 5:0 Ribéry (73.), 6:0 Lewandowski (77., Foulelfmeter)
Sárga lap – / Sternberg


Bayern vs Werder statisztika | eredmenyek.com


A mérkőzés hosszú összefoglalója:

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top