Bundesliga

Ancelotti: Sanches 100%-os, Costa készen áll

Carlo a pénteki, Schalke elleni idegenbeli meccs kapcsán tárult a sajtó elé.

carlo

Vidalról: Arturo Vidal ma érkezett meg a csapathoz. Azt hiszem holnap velünk utazik Gelsenkirchenbe. Még nem tudom mennyire fáradt, tud-e játszani.

A Schalke elleni meccsről: Holnap utazunk, elég időnk lesz a mérkőzésre. Szép emlékeim vannak róluk, de a holnapi egy más meccs lesz. Tudom, hogy nehéz dolgunk lesz, nagyon motiváltak lesznek. A Juventusszal 4-4-et játszottunk ellenük, a Milannal 0-0-t, a Reallal viszont jó tapasztalatokat szereztem, 6-1-re és 2-0-ra győztünk.

Egy lehetséges nagy arányú győzelemről: Holnap egy más meccs lesz, de a csapatom készen áll. Minden játékosom jó állapotban van. Renato és Douglas Costa is. Ez fontos, mert holnap egy fontos időszak kezdődik, 20 napon belül hét mérkőzésünk lesz. Fontos, hogy győzelemmel kezdjük.

Renato Sanchesről: Holnap kezdhet, de először meg kell ítélnem Vidal állapotát. Sanches 100 százalékos.

Miért csak holnap utazik a csapat? Úgy gondolom, hogy a játékosok profik. Azt hiszem számukra jobb, ha a családjaikkal otthon töltik ezt a napot. A meccsre már felkészültünk, a csapat készen áll. Holnap elég időnk lesz.

Costáról: Douglas Costa készen áll, nagyon jól edzett. De holnap a Ribéry, Müller, Lewandowski hármassal kezdünk.

Kimmichről: Ő egy szerencsés játékos, sok különböző pozícióban tud játszani. Lehet, hogy rotálni fogok. Megfogja kapni az idejét. Minden játékosra szükségem van.

Robbenről és Boatengről: Arjen Robben vasárnap csatlakozik a csapatedzéshez, csakúgy mint Boateng. Ezen a héten nagyon jó egyéni edzéseket végeztek.

A Rostov elleni közelgő BL meccsről: Csak a holnap meccs jár a fejemben, erre koncentrálunk. Ezután jöhet a Rostov elleni meccs a Bajnokok Ligájában.

Badstuberről: Abszolválta az egyéni edzését. Remélem, hogy hamarosan rendelkezésre állhat.

A Schalkéról: Egy új csapatuk valamint új edzőjük van. Videókat kell néznünk róluk, de arra fogunk koncentrálni, hogy mi hogy játszunk. A saját stílusunkat, a saját kvalitásainkat figyeljük.

Neuer átigazolásáról: Azt hiszem, hogy egy nagyon fontos igazolás volt. Most a világ legjobb kapusával rendelkezünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top