Bajnokok Ligája

Ancelotti: Kimmich holnap kezdőként lép pályára

Carlo kedden először irányítja a Bayernt a királykategóriában.

2

Carlo Ancelotti:

A rotációról: Nem lesz nagy rotáció. Még nem tudom, melyik játékosokat cserélem ki az előző mérkőzéshez képest.

A Bayern potenciáljáról a BL megnyeréséhez: Megvan bennünk ez a potenciál. A játékosok nagyon jól dolgoznak, boldog vagyok, hogy ilyen csapatom van. De azt gondolom ebben a sorozatban a legjobbunkat kell felvonultatnunk. Márciusban és áprilisban lesz igazán fontos. Akkor meglátjuk hogyan áll a csapatunk, és mindenki fitt lesz-e.

Comanról: Kingsley holnap nem lesz a keretben. Inkább szombatra készítjük fel, akkor kell játszania.

Robbenről és Boatengről: Tegnap és ma már a csapattal edzettek, de emellett még egyéni tréninget is végeznek. Talán jövő héten ismét a keretben lehetnek.

A Rostovról: Kemény csapat. Nagyon jók voltak a selejtezőben és védekezőleg is nagyon jók. Gyorsan kell váltanunk, hogy a helyzeteket kidolgozzuk. Csapatként dolgoznak össze, topjátékos nélkül is.





Costáról: Játszhat holnap. A Schalke elleni 30 percben nagyon jól játszott. Mindenképp ott lehet akár a kezdőben is.

A BL-hez való különleges kötődéséről: A Milan történelmében a BL volt mindig is a legfontosabb és legkülönlegesebb sorozat. Erre nagyon koncentráltunk. Ezen okból lehet még mindig ilyen fontos számomra a BL.

A holnapi felállásról és a rotációról: Minden játékost szeretnénk használni. Gyakran lesz rotáció is, különböző okokból: A kondíció és a motiváció miatt. Fontos, hogy mindig friss játékosok legyenek a pályán és szeretném a játékosok motivációját is magasan tartani.

Ribéryről és Costáról: A nagyon jó játékosok tudnak együtt és kell is hogy együtt játszanak. Mindketten tudnak mindkét szélen szerepelni. Tehát mindketten pályára is léphetnek holnap. Ez nem fog problémát okozni.

A BVB vereségéről: Egy nagyon érdekes mérkőzés volt, a Leipzig nagyon jól játszott. Más meccset is néztem, mint például a Mainz-Hoffenheim találkozót vagy a Leverkusen játékát. Mindegyik nagyon érdekes volt. A csapatok itt nagyon jól szervezettek és minden meccs nehéz, meglepetések adódhatnak.

A fejlődési lehetőségekről: Jelenleg jól megy a játék. Természetesen tudunk jobbak lenni például az intenzitásban vagy a szervezettségben. De örülök az eddig mutatott teljesítményünknek, illetve a mentalitásnak.

A Bayernről való benyomásáról: Ez egy nagyon jól irányított csapat, ahogyan vártam is. Nagyon szervezett és családias. A város is nagyon szép és tiszta.

Kimmichről: Holnap kezdőként lép pályára.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top