Bundesliga

4. forduló: Bayern München 3-0 Hertha BSC

 Boateng és Robben visszatért, a Bayern lehengerlően teljesített.

robben


Idei hetedik tétmérkőzésén a hetedik győzelmet aratta a Bayern München, amely ezúttal a még hibátlan Hertha mérlegébe volt hajlandó belerondítani. Ancelotti csapata gyakorlatilag az első perctől az utolsóig nagy intenzitással játszott, a vezetőgólt az első félidőben kiválóan teljesítő Franck Ribéry szerezte meg egy zseniális mozdulatsor végén. A második játékrészben közvetlenül egy büntetőgyanús és egy jogosan meg nem ítélt lesgólt követően Thiago szerzett labdát az ellenfél 16-osánál és vitte be a megnyugtató második találatot. A mérkőzés fénypontját Arjen Robben 200 nap utáni visszatérése jelentette, a holland hét perccel a becserélése után egy hamisítatlan Robben-mozdulatsor végén vette be Dárdaiék kapuját, kialakítva ezzel a mérkőzés 3-0-ás végeredményét. A Bayern játékosai a gólon kívül rengeteg kisebb-nagyobb helyzetet alakítottak ki, így teljesen megérdemelten győzték le a fővárosi csapatot. Lewandowski és Müller ezúttal nem talált be, Thiago és Robben viszont feliratkozott az immáron 12 Bayern játékost számláló házi góllövőlistára. A bajnokságot a Köln előtt két ponttal vezető bajorok szombaton a 16. helyen álló, mindösszesen egy pontot szerző Hamburg otthonába látogatnak.





1-0 Ribéry (16′)


2-0 Thiago (58′)


3-0 Robben (72′)


FC Bayern – Hertha BSC 3:0 (1:0)

FC Bayern Neuer – Lahm, Boateng (63. Hummels), Martínez, Alaba – Xabi Alonso – Vidal, Thiago – Müller (65. Robben), Lewandowski, Ribéry (77. Coman)
Cserék Ulreich, Bernat, Sanches, Kimmich
Hertha BSC Jarstein – Pekarik, Langkamp, Stark, Plattenhardt – Lustenberger – Weiser (84. Allagui), Allan – Esswein (59. Stocker), Haraguchi – Ibisevic (59. Schieber)
Cserék Kraft, Skjelbred, Kurt, Hegeler
Játékvezető Fritz (Korb)
Nézőszám 75.000 (teltház)
Gólok 1:0 Ribéry (16.), 2:0 Thiago (68.), 3:0 Robben (72.)
Sárga lap Vidal / –

Bayern – Hertha statisztika | eredmenyek.com



A mérkőzés hosszú összefoglalója:

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top