Bundesliga

Ancelotti: A védelem belsejéről a legnehezebb dönteni

Carlo csapata a Bundesliga 5. fordulójában a Hamburger SV otthonába látogat.

ca

A HSV helyzetéről: Ha ellenünk javulnak fel, biztos vagyok benne, hogy holnap nehéz mérkőzés vár ránk. Úgy akarjuk kezdeni a meccset, ahogyan a Hertha ellen tettük.

Bruno Labbadiáról: Azt hiszem egy edző mindig nyomás alatt áll, ez normális. Ezen okból kifolyólag azt hiszem, hogy a csapat rendesen odateszi majd magát ellenünk.

Az Atletico Madridról: Az Atletico elleni meccs még nem játszik szerepet, csak a holnapi meccsre koncentrálunk. Elegendő időnk van még erre a partira felkészülni.

A felállásról: Rotálni fogok, de a teljes felállást még én magam sem tudom. Neuer, Hummels és Lewandowski játszani fognak, a többiekről majd a záróedzés után döntök. Azon játékosok, akik a Hertha ellen a padon szerepeltek, megkapják a lehetőségüket.

Robbenről: Beszéltem vele, egyelőre a padon fog kezdeni. A második félidőben játszhat.

Boatengről: Jól játszott, jó 60 percet teljesített. A padon fog kezdeni.

A rotáció okairól: Két fontos oka van, a fizikai és a mentális aspektus. Ezért a rotáció fontos.

A védelem belsejéről: Itt nagyon nehéz eldönteni, ki üljön a padon. Ez a legnehezebb döntés.

Ribery és Robben jelentőségéről: Sok mérkőzést láttam és tudom, hogy nagyon fontosak a csapat számára. Jó állapotban vannak és remélem, hogy továbbra is így folytatják.

A HSV-vel kapcsolatos elvárásairól: Minden meccs más. Megpróbálnak védekezőleg jó lábakon állni. Gyors támadóik vannak, ezért fontos megakadályoznunk a kontralehetőségeiket.

A Dortmundről: Erős csapatuk van, ők jelentik a legnehezebb ellenfelet számunkra.

A Bundesliga szintjéről: A játékritmus és az intenzitás nagyon magas, a játékosok kvalitása is. Az Ingolstadt például nem tartozik a topcsapatok közé, de nagyon jól játszottak és probléma elé állítottak minket.

Az Allianz Aréna gyepéről: Szívesen játszanánk minden mérkőzést tökéletes talajon, de jelenleg ez nem lehetséges. Amikor kicsik voltunk, hasonló pályákon rúgtuk a bőrt. A rossz pályán is jól játszottunk, de lehetséges, hogy Hamburgban jobbak a körülmények és valamelyest könnyebb dolgunk lesz. Vagy éppen több problémába ütközünk.

Ribéryről: Nem tudom még, hogy szüksége van-e a szünetre.

Labbadiáról: Még nem találkoztam vele, de tudom róla, hogy jó Bundesliga játékos volt. Ismerem azt a nyomást, amelyet jelenleg érez, ezért csak a legjobbakat kívánom neki.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top