Bajnokok Ligája

Robben: Ha gólt szerzek, ünnepelni fogok

Az idei 7 tétmeccsén 4 gólt szerző és ugyanennyit előkészítő holland támadó az egykori csapata, a PSV elleni meccs előtt nyilatkozott.

robben

Eindhovenről: Jobb nincs annál, hogy végre újra itt lehetek. Már a sorsolásnál nagyon örültem. Ez egészen különleges érzés, várom a holnapot.

A lehetséges visszatéréséről: Soha nem tudhatni mit hoz a jövő. Ha az ember valamit megígér, akkor ahhoz tartania is kell magát. Valójában Groningen az otthonom, de a PSV is nagyon fontos volt a karrierem szempontjából. De nem akarom megígérni, hogy még egyszer Hollandiában fogok játszani.

A PSV-vel kapcsolatos különleges emlékéről: 18 évesen igazoltam ide. Akkoriban még a szüleimmel éltem és itt ismerkedtem össze a jelenlegi feleségemmel. Minden új és más volt. Két fontos évet töltöttem el itt és egy különleges csapatban játszhattam.

A PSV mezében lejátszott utolsó meccséről: Nem volt egy szép meccs, sajnos gyorsan megsérültem, és ezután küzdenem kellett, hogy játszhassak az EB-n. Ez nem egy szép emlék.





A PSV elleni meccsről: Egészen különleges Hollandiában játszani. A legutóbbi meccsem Mark van Bommel búcsúmeccse volt itt. Először szeretném kivárni, hogy tényleg a pályán legyek, de remélhetőleg ez sikerülni fog.

A szerződéshosszabbításáról: Tudtam, hogy felteszik ezt a kérdést, de erre most még nem tudok válaszolni. Nincs semmi új a témában. Csak fitt akarok maradni és élvezni akarom a játékot. Minden más ezután jön – vagy nem.

A holland csapatok gyors kieséséről: Nem egyszerű, mert itt nincs sok pénz. A legjobb játékosok gyorsan a nagyobb külföldi topcsapatokba igazolnak. Eindhoven egy nagyon családias klub, szép volt itt játszani.

A PSV különösségéről: Ez egy nagyszerű klub, ahol nemzetközileg elismert topjátékosok futballoztak. Érezni kell a klubot körülvevő atmoszférát. Számomra ez volt az egyik legfontosabb ok, hogy a PSV-hez igazoltam.

A lehetséges gólörömről: Két szép és fontos évem volt itt Eindhovenben, de az érzelmeket nem fogom visszafojtani. Ha valaki gólt lő és nem ünnepel, annak nincs szüksége a gólszerzésre. Én ünnepelni fogok, de ezt nem a PSV kárára teszem.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top