Bundesliga

Ancelotti: Készen állunk

Carlo a Schalke elleni meccsről beszélt.

Carlo a Schalke elleni szombati meccs előtt tarott sajtótájékoztatót.

ancelos04

A meccsről: Készen állunk a Schalke ellen. A gelsenkircheni egy nagyon jó csapat, még ha a helyezésük nem is mutatja ezt.

Az ellenfél erősségeiről: Nagyon jól támadnak vissza, figyelnünk kell a kontrázásaikra. Ez az egyik legerősebb képességük. Először nagyon jól védekeznek, majd gyorsan ellentámadnak.

Lahmról: Philipp sok ember példaképe, ő a csapatunk kapitánya. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyaszerű játékossal dolgozhatok együtt. Ő az egyik legjobb játékosunk.

Vidalról és Thiagoról: Arturo egészséges, meccsre kész. Thiago pedig egy bevethető opció lehet…

A hiányzókról: Jerome Boateng és Franck Ribéry sérülésük miatt nem focizhatnak. Joshua is hiányzik, ő egyébként megfázott.

A Wolfsburg elleni kupameccsről: Jövő héten a Wolfsburggal is megmérkőzünk. Ha hosszabbításba torkollik a meccs, elvileg cserélhetünk egy negyediket is az új szabály szerint.

A másik fontos meccsrőlAz egyik legfőbb ellenfelünk, a Lipcse a Dortmunddal találkozik. Nagyon jó meccs lesz. Lehet, hogy megnézem.

A legfontosabb játékosról: A legfontosabb játékos… az edző! 🙂 Minden játékosunk fontos. Akik többet játszanak és azok is akik most egy kicsit le vannak hangolva, mert nem sokat játszanak. Még egyszer: mindenki fontos.

Badstuberről: Ez még mindig a Schalke. Badstuber holnap visszatér Münchenbe. A meccs után szeretné megtudni, milyen a Ruhr-vidéken élni.

Lampardról: Egy fantasztikus labdarúgó, az egyik legprofibb középpályás, akivel dolgom volt.

Carlónak ennyi fért bele. Gyorsan végzett is a sajtótájékoztatóval.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top