Bundesliga

Ancelotti: Magas fokon kell játszanunk

Az olasz az Ingolstadt elleni szombati mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

Az olasz az Ingolstadt elleni szombati mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

carloing

A csapatról: A csapat teljes mértékben készen áll a mérkőzésre.

Az Ingolstadtról: Nehéz lesz az Ingolstadt ellen. Magas fokon játszanak. Nagyon erősek a párharcokban. Muszáj beleadnunk mindent holnap.

A felállásról: Az Arsenal elleni meccs nem befolyásolja a keret összetételét. Már eldöntöttem. Jól állunk a tabellán, most kell a győzelem. A legjobb tizenegyem áll föl holnap. 

Renato Sanchesről: Már sokat dolgoztam fiatal játékosokkal, ugyanez volt Falcaoval. Nehéz, ha egy focista új országba kerül. Ha egy új csapatba kerül és meg kell tanulni a nyelvet. Viszont megbízom benne. Soha nem volt olyan játékosom, aki ilyen energiával és erővel rendelkezett a pályán.

Lahmról: Megpróbálom meggyőzni, de sajnos 100%-ban biztos a döntésében

A játékosok szüneteltetéséről: Tudok a játékosaimnak szünetet adni, de mivel mindenki tökéletesen fitt, ezért a legjobb kezdő lép pályára

Riberyről: Franck végre futóedzéseket végez. Lehetséges, hogy Arsenal ellen már játszhat is, de nem biztos. Nem akarjuk vállalni ezt a rizikót. Ha ő készenáll, akkor meglátjuk…

A hiányzókról: Tegnap nem edzett mindenki. Holnap csak Boateng és Ribery nem tud majd játszani. Ők nem vettek részt az aktív edzésben.

A taktika fontosságáról: A taktika természetesen nagyon fontos. A csapat nagyon jól játssza, de nem a legjobban. Sokkal folyamatosabbnak kell lennünk. Remélem, a játékosaim megértik ezeket.

A hátrafelé tolódásról: Igen, a Schalke ellen nem álltunk fel a legjobban. Ezt ezután már az ember nem tudja kontrollálni. A Wolfsburg ellen viszont már jobban csináltuk. Természetesen gyakoroltuk a hátrálást. Ezt muszáj jobban kiviteleznünk.

 

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top