Bajnokok Ligája

Hummels: Nehéz lesz, de demonstrálni akarunk

A Bayern védője mellett Manuel Neuer válaszolt az Arsenal elleni meccsel kapcsolatos kérdésekre.

neuerhummels

Manuel Neuer:

Az Arsenal elleni meccsről: Reméljük, hogy az első meccsen tudjuk növelni a teljesítményünket. Egy siker fontos lenne számunkra. A védekező játékosaink is szívesen lehoznák kapott gól nélkül a meccset.

Az ellenfélről: Az Arsenal egy olyan játékerős csapat, amely a labdát akarja birtokolni, ennélfogva terület adódhat előttünk, amelyet kihasználhatunk. A nézők számára ez egy szép meccs lesz.

Az Arsenal támadóerejéről: Mindig mindent megteszünk, hogy nullán tartsuk az eredményt. Tudjuk, hogy jó játékosaik vannak a támadószekcióban, jogosan tagjai ennek a klubnak.

A párharcról: Azt hiszem, hogy két kemény meccset láthatunk majd.

A Manchester Cityvel kapcsolatos pletykákról: Boldog és elégedett vagyok itt, de örülök az érdeklődésnek. Pepnek megvan a számom, de még nem hívott fel. Gyakran nyomatékosítottam, hogy szeretném kitölteni a szerződésem.

Mats Hummels:

Az angol hetekről: Nagyon szívesen veszek részt benne. Szeretem ezt a ritmust, három-négy naponta meccset játszani. Örülök a Bajnokok ligájának.

A Bayern gyengének vélt formájáról: Nem egyszerű olyan pályákon játszani, mint amilyen Ingolstadtban vagy Freiburgban van. Ez nem szívesen kerül említésre, de csapatként ez kihívást jelent számunkra.

A meccsről: Hazai pályán lépünk pályára, az első perctől fogva nyomást akarunk gyakorolni és mi akarunk a jobb csapat lenni. Meg akarjuk mutatni nekik, hogy nehéz Münchenben játszani, demonstrálni akarunk. Nyilván nehéz dolgunk lesz, de mindent megteszünk majd.

Martínezről: A kezdettől nagyon jó harmóniában vagyunk egymással. Ő egy nagyon kedves srác, a pályán egy kemény párharcos. Időközben a pályán is nagyon jól megtaláltuk egymást és kommunikáció nélkül is jól funkcionálunk egymással.

Müllerről: Nincs szüksége vigasztalásra. Tisztában van vele, hogy támadójátékosként vannak jobb vagy gyengébb fázisok is. Jól dolgozik, az edzéseken futószalagon termeli a gólokat. Csak idő kérdése, míg újra betalál.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top