Sajtótájékoztatók

James: Nagy álmom válik valóra

A kolumbiai sztár első sajtótájékoztatóján szerepelt az FC Bayern München színeiben.

James Rodriguez Carlo Ancelotti és Karl-Heinz Rummenigge társaságában ült le az asztalhoz, ahol egy rövid összeállítás (James legjobb pillanatairól) után megkezdték a sajtótájékoztatót. Rummenigge azzal kezdte, hogy szeretnék, ha a kolumbiai egész életére letelepedne Münchenben.


Először Karl-Heinz Rummenigge beszélt:

  • „James igazolása mellett nincs más tervünk a nyárra, azonban az ajtó nyitva áll… […] …szeretnénk James két éves kölcsöne végén leigazolni még három évre… […] …Egy csomó lájkot („Likes” oder „Likern”) kaptunk Rodriguezre (*nevetnek)”

Ezután Carlo is szóhoz jutott:

  • „Ez egy különleges pillanat nekünk. James minőségi játékos, feljavítja a csapat értékét… […] …Több poszton bevethető játékos, tud bal oldalon, jobb oldalon és középen is játszani.”

Majd jöttek a kérdések:

  • A rivalizálásról csapaton belül: „Szeretnék mindig az első csapatban játszani és mivel több poszton is bevethető vagyok, a hiányzó helyekre odaérni. Nem gondolom, hogy rivalizálásról lehetne beszélni Müllerrel. Ott játszom, ahol az edző mondja.”
  • Carlóval való kapcsolatáról: „Ő és én egy nagyszerű szezont zártunk a Realnál, remélem itt is hasonló sikereket érek el. Ez egy új kihívás”
  • A mezszámról: „Tiszteletben tartom Robben mezszámát. Talán, ha nekem adja, szívesen játszom vele.”
  • Az eddigi tapasztalatairól: „Nem kaptam mást itt, Münchenben, csak tiszteletet. Ezért is gondolom, hogy a Bayern München egy nagyon erős klub. Nagyon örülök, hogy a második kolumbiai labdarúgója lehetek az együttesnek.”
  • Gyermekkoráról: „Sokszor néztem kiskoromban a tévében a Bayernt, nagy álmom válik valóra, hogy ebben a csapatban is játszhatok. Ebben a történelmi csapatban.”
  • Németországi tartózkodásáról: „Néznem kell egy lakást itt Münchenben, a családom is ide költözik. Emellett szeretnék megtanulni németül is.”

Szó esett még az 1860 München Allianz Arenából való távozásáról és Gnabry helyzetéről is, valamint Robben tenisz-sérüléséről.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top