Átigazolási hírek

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK



2018.03.18. | Arp a Bayernbe, majd kölcsönbe igazolhat

Az átigazolási hírek gyűjtőhelyéül szolgáló, de elvétve saját infókkal is rendelkező FussballTransfers.com a HSV új vezetésének környezetéből úgy értesült, hogy a 18 éves csatártehetség, Jann-Fiete Arp nyáron a Bayernbe, ezt követően pedig azonnal kölcsönbe igazolhat. Az ifiválogatott szerződése 2019-ig szól, a HSV kiesése miatt nem úgy tűnik, hogy meghosszabbítja szerződését. Ha a hamburgiak pénzt akarnak látni belőle, nyáron el kell adniuk őt.


2018.03.17. | MM: Zahavi és a Real között nincs kapcsolat

A Münchner Merkur úgy értesült, hogy a Mundo Deportivoban leírtakkal ellentétben a Real Madrid nem hogy nem egyezett meg, de még csak kapcsolatban sem áll Lewandowski ügynökével – ezt állítólag Florentino Perez közölte Rummeniggével, a hírek szerint SMS-ben.


2018.03.17. | MD: Lewa megegyezett a Reallal

A spanyol Mundo Deportivo német médiában is elterjedt pletykája szerint Lewa új ügynöke, Pini Zahavi már letárgyalta José Angel Sanchezzel, Florentino Perez jobbkezével Lewa szerződését, amely a hír szerint 2 + 1 évig szólna. Kérdés, ilyen rövid távú szerződés mellett mennyit kínálna a Real a lengyelért és mit szólnának hozzá Uliék. Egyelőre minden hír arról szól, hogy a Bayern hallani sem akar az üzletről, ez természetesen már csak a naptárra nézve sem meglepetés. Lewáék valószínűleg nem hagyják majd annyiba a dolgot, augusztus 31-ig van lehetőségük valahogy meggyőzni a Bayern-vezetését.


2018.03.17. | Mégsem akarjuk Malcomot?

A Sport Bild korábban magabiztosan írta, hogy öt évre megegyeztünk Malcommal, a Bordeaux focistájával. Most Jupp Heynckes vonta kétségbe ennek a hírnek a hitelességét: „Még soha nem láttam Malcomot. Az ügynökök mindig kirakatba helyezik a játékosait, de nem hiszem, hogy fennáll az érdeklődésünk.”


2018.03.16. | Érdeklődtünk Sadio Mané iránt

A Liverpool játékosa a Sport Bildnek megerősítette a Bayern érdeklődését amikor még a Salzburg játékosa volt: „Nem csak az FC Bayern érdeklődött irántam. Az ügynököm mindig értesített az érdeklődők köréről, amelyek között voltak topklubok is. Azt hiszem jól döntöttem. A Bundesliga is érdekes, de a Southamptonba való átigazolás megnyitotta nekem az ajtót a Premier League felé, most az FC Liverpoolnál, a világ egyik legnagyobb klubjánál játszom.”


2018.03.11. | Werner marad!

„2022-ig van szerződésem és nagyon jól érzem magam Lipcsében. Jövőre mindenképp itt játszom.” – nyilatkozta az Anglia felé is kacsintgató német támadó, akit korábban a Bayernnel is szóba hoztak. Legutóbbi nyilatkozatai alapján aligha lesz belőle müncheni játékos.


2018.03.17. | Kimmich hosszabbított!

A Bayern 23 éves jobbhátvédje 2023-ig írta alá új papírjait.


2018.03.08. | Werner álma a Premier League

A Bayernnel is összeboronált Timo Werner a a FourFourTwo-nak elmondta, a Premier League-ben szeretne játszani. „Igen, a Premier League az álmom. Két-három klubban is szívesen játszanék és ezek közül az egyik a Manchester United. Talán nem az elkövetkezendő években, később, ha kicsit jobban beszélem az angolt. Bár nagyon jól érzem magam az RB Leipzignél.”


2018.03.08. | Állítólag jó esélyünk van a HSV fiataljára

Több német lap, köztük a müncheni TZ is a Hamburger Morgenpostra hivatkozva írja, hogy a Bayernnek van a legjobb esélye a HSV 18 éves támadótehetségének, Jann-Fiete Arpnak a leigazolására – méghozzá azért, mert Salihamidzic nagyon jó kapcsolatot ápol a játékos ügynökével, Jürgen Milewskivel. A Bayern jövőbeli koncepcióját figyelembe véve nem lenne meglepő, ha a közeljövőben megszerezné a profik között idén debütáló tehetséget.


2018.03.08.Mirror: Sessegnon iránt érdeklődünk

A hitelességéről nem mindig híres angol Sunday Mirror szerint a Real, a Tottenham és a manchesteri klubok mellett a Bayern is érdeklődik a Fulham 17 éves támadószélsője, Ryan Sessegnon iránt. Már 2016 végén is voltak vele kapcsolatos pletykák. Kérdés, a tehetségekhez is jó szemmel rendelkező Tuchel esetleges kinevezése esetén lehet-e konkrétum az ügyből.


2018.03.08.Bild: Alaba Spanyolország felé távozhat

A Bild saját infókra hivatkozva írja, hogy David Alabát komolyan gondolkoztatja egy átigazolás lehetősége, azon belül is a két spanyol topcsapat felé kacsintgathat az osztrák. Pár nappal ezelőtti nyilatkozatából kiindulva elmondható, ennek a lehetősége is fennáll az balbekknél, elsősorban viszont a Bayernnél szeretne vezérjátékossá előlépni.


2018.03.05. | Jobbhátvéd-kérdés: Fiatalokat figyelünk

Kimmich hamarosan 2022-ig vagy 2023-ig hosszabbít, Rafinha jövője továbbra is kérdéses. A távozására való felkészültség érdekében állítólag két fiatal játékost is figyelünk: Fabricio Bustost és Diogo Dalot-ot.


2018.03.05. | A Kicker szerint nem engedjük el Lewát

A német lap szerint a Bayern vezetősége egy 100 millió fölötti ajánlat esetén sem hajlandó megválni Lewandowskitól, a korábban visszautasított Ribéry és Müller ajánlatokkal demonstrálnák erejüket Uliék. Más kérdés, hogy akkor egyikőjük sem forszírozta ennyire a váltást, a lengyel távozási szándékait továbbra sem cáfolta senki. Komoly küzdelem várható Lewa és nyár végéig alkalmazásban álló Pini Zahavi, illetve Hoenesszék között.


2018.03.04. | Francia források szerint is akarjuk Malcomot

A francia Telefoot (TF1) is saját információkra hivatkozva írja, hogy tárgyaltunk Malcommal. Lassan, de szinte biztosan jöhetnek majd a klubok közötti tárgyalásokról, megegyezésről szóló hírek is.


2018.03.02. | Vidalt csábítják a milánióak

A Tuttosport szerint mindkét milánói csapat készen áll tárgyalni Vidallal, aki szívesen vissza is térne Olaszországba, ha a Bayern nem hosszabbítja meg vele a 2019-ig hatályos szerződését.


2018.03.02. | Olasz tehetséget figyelünk? 

Az olasz Tuttomercatoweb szerint az Arsenal mellett a Bayern is megfigyelés alatt tartja a Spezia 18 éves belsővédőjének, Gabriele Corbonak a játékát.


2018.02.28. | Goretzka sok pénzt kapott a Bayerntől

Ahogyan az szokás, lejáró szerződésű játékosokat némi aláíráspénzzel, fizetésen kívüli juttatással csábítják a klubok. A Sport Bild szerint Leon Goretzka 20 millió eurós összeget kaphatott, hogy biztosan a Bayern München mellett döntsön.


2018.02.27. | Balague: Csatárdominó a láthatáron?

Guillem Balague spanyol újságíró, szakértő szerint Lewandowski esetleges távozása komoly csatárdominót indíthat el az európai élklubokban. Vad teóriája szerint Lewát Morata, Moratát Cavani válthatja a Chelseaben.


2018.02.27. | Sajtó: Lewandowski távozni akar, tárgyalt a madridiakkal is

Most már nem csak a spanyol, a német sajtó, köztük a Bild-SportBild-Sky hármas is magabiztosan állítja, a lengyel el akarja hagyni a klubot és a Realba igazolna. A Sky szerint a lengyel hetek óta tárgyal a madridiak általános igazgatójával, Jose Angel Sanchezzel. A vezetőség egyelőre nem tárgyalóképes, de komolyan veszi az ügyet, nem is kommentálta a pletykákat.


2018.02.25. | Sport Bild: Tárgyaltunk Malcommal

A német lap arról számolt be, hogy pár hete megbeszélést folytattunk Malcom képviselőjével és a felek egy ötéves szerződésben már meg is egyeztek egymással – a Girondins Bordaeux-szal még nem voltak konkrét tárgyalások, de a Sky szerint 50 millió + sikerbónuszt, összesen maximum 70 milliót szeretnének a ballábas játékosért.


2018.02.25. | Angol sajtó: A Bayern versenyzik Malcomért

A hitelességéről kevésbé elismert, de ez ügyben talán igazat mondó Mirror szerint a Bayern versenybe szállt az Arsenal és a Tottenham által is érdekelt Malcomért. A 20 éves brazil távozási engedélyt kapott nyárra klubjától – kérdés mennyit kérne érte a Girondins.


2018.02.24. | Martial jövője bizonytalan

A Manchester United egyelőre jegeli a francia 2019 + 1 évig szóló szerződésének meghosszabbításáról szóló tárgyalásokat. A 22 éves éves játékos persze ennek nem örül, a Bayern pedig épp szélsőt keres. Reschke irányítása alatt már érdeklődtünk iránta, talán most újra előkerülhet az ő neve is.


 2018.02.20. | 17 éves francia iránt érdeklődünk?

A France Football információi szerint a Bayern érdeklődik az OSC Lille második csapatában játszó 17 éves, korosztályos válogatott balszélső, Darly N’Landu iránt. A lap szerint már tárgyaltak is a felek, az első megbeszélés viszont eredménytelenül zárult.


2018.02.18. | Homályos Lewa nyilatkozat a jövőjéről

Robert Lewandowski szerződése 2021-ig szól, a Marca nemrégiben a Reallal hozta összeköttetésbe. A Kickernek tett, hétfőn megjelenő interjújában a jövőjét is érintette a lengyel: „Jelenleg nem töprengek ezen. Ha most, Bayern játékosként elmélkednék a Real-pletykákon, az nem tenne jót nekem, mert nem tudnék a munkámra koncentrálni. Az FC Bayern játékosa vagyok és mindent meg akarok tenni itt. Ez számomra az elsődleges.”

Ez sem tűnik egyértelmű cáfolatnak Lewa részéről… szórakozik a sajtóval vagy lehet alapja a pletykáknak?


2018.02.16. | Malcom távozhat

A Bayern által állítólag pár meccsen már megfigyelt 20 éves brazil Malcom egy nyilatkozatban elmondta, ígéretet kapott a Girondins Bordaeux vezetőségétől, hogy nyáron elhagyhatja a klubot.


2018.02.13. | Booth közel a Bayernhez

Az AmericanSoccerNow (ASN) szerint a WashingtonPost által a Bayernnel is szóba hozott Taylor Booth valóban közel áll az átigazoláshoz, ha sikerül az édesanyja ágáról megszerezni az olasz útlevelet is, akkor nem lesz akadálya annak, hogy Németország felé vegye az irányt.


2018.02.13. | Thauvint nem adná a Marseille

A korábban megjelent Florian Thauvin pletykákkal kapcsolatban a Marseille elnöke foglalt állást: „Nem eladó, 100, de 150 millió euróért sem. És nem, a Bayern nem vette fel a kapcsolatot velünk Florian miatt.”


2018.02.10. | Brazzo cáfolta a Meyer-pletykákat

A Schalke elleni mérkőzés előtt Salihamidzic kategorikusan cáfolta a Max Meyerrel kapcsolatosan megjelent Bayern-pletykákat: „Nem, ennek nincs alapja! Ha valaki ránéz a középpályánkra az látja, óriási a választék.”


2018.02.10. | Max Meyerrel is megegyeztünk?

A Mundo Deportivo szerint a Barcelona már nem érdeklődik a Schalke 22 éves középpályása Max Meyer iránt. Szerintük például azért sem, mert a 2018 nyaráig szerződésben lévő, azaz ingyen igazolható játékos Goretzkához hasonlóan a Bayernnel egyezett meg. Bár a Bayern középpályáján elég nagy a konkurencia, Meyer illene a klub személyi és átigazolási politikájába: Fiatal német tehetség 0 euróért – talán épp ezért lehet mégis a dolognak valamennyi hitele. A játékát elnézve egy gyors, technikás, agilis passzgépről van szó, aki a keményebb belépőktől sem riad vissza.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Max Meyer skills” class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]


 2018.02.09. | Rafinhával két évvel hosszabbítana a Bayern

Rafi a brazil SporTV-nek: Három ajánlatom volt, az Internacional Porto Alegrétől, a Cruzeiro Belo Horinzontétól és a Palmeirastól. Nagyon örültem az érdeklődésnek, mindig mondtam, hogy egyszer újra Brazíliában akarok játszani. Most van időm átgondolni a jövőmet. Nem kell elsietnem a dolgokat, vannak más csodálatos lehetőségek Európában is. A Bayern két évig meg akarja hosszabbítani a szerződésem. Meglátjuk.


2018.02.08. | A Marca továbbra is biztos magában

A Lewa-Real pletykák másnapján, Lewa nyilatkozata után újra megerősítette értesüléseit a Marca. Szerintük Lewandowski optimista, úgy gondolja, hogy nyáron létrejöhet az átigazolás. A lap szerint Lewa tudja, hogy ezen a nyáron lesz utoljára lehetősége a madridiakhoz szerződni, ezt feltétlenül ki is akarja használni.  A Real viszont tudatában van annak, hogy nehéz lesz egy ilyen stabil játékost kirobbantani a Bayernből, ezért jelezték a játékosnak, találjon megoldást a Bayernnel, ha sikerül, pénzügyileg is megoldást fognak találni az együttműködésre.

Félő, hogy a végén még igazuk lehet, a lengyel cáfolhatta is volna a pletykát, ezt nem tette meg. Illetve emlékezhetünk, a Marca volt szilveszterkor a legelső lap, amely a Bayern-Goretzka egyezségről, Goretzka döntéséről számolt be. Egy Bayern-drukkernek sem, így nekünk sem tetszenek a pletykák, de ez nem jelenti azt, hogy elhallgathatjuk az ezzel kapcsolatos fejleményeket. Maradunk továbbra is résen.


2018.02.08. | Lewa nem kommentálja a pletykákat

„Minden évben ugyanazokat a spekulációkat hallom, nem érdekelnek ezek a pletykák. Többet nem kell erről mondanom. Fogalmam sincs, hogy az ügynököm volt-e Madridban, én nem hallottam arról, hogy beszéltek volna. Ez is egy spekuláció.” – mondta a lengyel a Bayern sajtótájékoztatóján, kissé zavartan. Egy cáfolatnak jobban örültünk volna…

Lewandowski und Real: „Diese Gerüchte interessieren mich nicht”

Bayern Münchens Torjäger Robert Lewandowski hat Gerüchte über einen Kontakt seines Beraters Cezary Kucharski zu Real Madrid zurückgewiesen. Die spanische Zeitung Marca hatte berichtet, dass Kucharsky bei Real angeblich Interesse an einem Wechsel seines Klienten bekundet habe.


2018.02.07. | Lewa álma a Real? 

A Marca szerint igen, állításuk szerint a Bayern lengyele pályafutása utolsó dobásaként szerződést írna alá a Real Madridnál.


2018.02.05. | Brandt nem téma, extraklasszis jöhet

A Kicker információi szerint a Bayern előrehaladott tárgyalásokban volt Julian Brandttal, de a játékos végül a maradás mellett dönt, korábbi hírünk szerint akár hosszabbíthat is a Leverkusennel. A lap szerint a Bayern egy „extraklasszis” szélső leigazolásán gondolkozik.


2018.02.05. | Kicker: Dalot iránt érdeklődünk

A Kicker szerint már Rafinha lehetséges utódját keressük, így jött szóba a Porto 18 éves tehetsége is.


2018.02.02. | Mourinho Vidalt akarja

A manchesteri ügyekben általában jól informált manchestereveningsnews szerint Carrick ideális utódjaként Arturo Vidalt veheti célba a ManUnited. Vidal jövője egyelőre még nyitott, de Alexis leigazolásával Vidal megszerzésére is több esélye lenne a manchesterieknek.


2018.02.01. | Csatárt igazolt a Bayern II

A Bayern megszerezte a bajnoki rivális Illertissen támadóját, a 11 gólos Alexander Nollenbergert.


2018.02.01. | Sansone a Bayernről álmodik

Nicola Sansone, a Bayern egykori, a Villarreal jelenlegi játékosa elmondta, a német bajnokság a spanyol és az angol mögött van, de: „Még nem adtam fel azt az álmomat, hogy a Bundesligában egyszer az FC Bayern mezét viseljem.” Sansone müncheni születésű és 9 meccsen 3 gólt szerzett idén.


2018.02.01. | Rafinhát marasztalja a mester

Jupp Heynckes örülne, ha Rafinha hosszabbítana a Bayernnel. „Világos, támogatnám Rafa szerződésének meghosszabbítását. Jól dolgozik, nagyon profi és mindig hozza a teljesítményét. Ő egy nagyon fontos eleme a Bayern teljes szerkezetének és pozitív tényező a csapatban is.” – Rafinha korábban elmondta, nagy becsben tartja Jupp véleményét, így jövője még kérdéses. Ha nem hosszabbít, vélhetően Brazíliában, családja közelében folytatja pályafutását.


2018.02.01. | AS: A Barca vinné Alabát

A spanyol AS szerint a Barcelona újra megpróbálkozna a 2021-ig érvényes szerződéssel rendelkező David Alaba megszerzésével. Mondani sem kell, a Bayernt nem igazán hatná meg a katalánok ajánlata – legyen az bármekkora összegű.


2018.01.31. | Pulisic mint Robbéry utód?

A Sport Bild szerint Christian Pulisic is esélyes lehet a Robbéry páros pótlására, hozzátéve azt is, hogy a BVB határozottan tervez az amerikaival. Korábban Kalle is garantálta a sárga-feketéknek, nem fogják megkeresni a 19 éves játékost.


2018.01.31. | Embalo visszautasította a Lipcsét

Umaro Embalo, a Benfica 16 éves tehetséges támadója szombaton családjával és ügynökével utazott Lipcsébe, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon. A legfrissebb hír szerint a Bayernnel frissen szóba hozott portugál azonban NEM igazol az RB-be, pedig a klubok már 15 millióban és egyéb bónuszokban már megegyeztek egymással. Talán a Bayernnek is köze van a dologhoz?


2018.01.31. | Geubbels ügyében tárgyalunk? 

A 16 éves lyoni Willem Geubbels ügynöke a L’Equipe szerint a Chelsea és a Lipcse mellett Bayern Münchennel is megbeszéléseket folytat. Szeptember végén szintén a francia lap számolt be arról, hogy a bajorok nyáron 8-9 milliót ajánlottak a támadóért, amelyet végül elutasítottak a franciák. Erről olvashattatok itt a Transfertickeren is.


2018.01.31. | Monacoi belsővédőt figyelünk?

A kétes hitelességű Foot Mercato szerint a Lipcse, a Barca, a City és a United mellett a Bayern is figyeli a Monaco 2001-es születésű középhátvédjét, Benoit Badiashile-t.


2018.01.29. | Embalo megszerzésén gondolkozunk?

A Kicker konkrét példaként dobta a kalapba a Benfica 16 éves szélsőtámadóját, a sokak által körbeudvarolt Umaro Embalot a Bayernnel. A hírek szerint a klub ésszerű keretek között nem sajnálja majd a pénzt a fiatal toptehetségekre, Embalo ára 15 és 20 millió euró körül mozoghat.


2018.01.28. |  Holland tehetség a látókörben?

A helyi Algemeen Dagblad szerint a Feyenoord 16 éves játékosa, Crysencio Summerville a Bayern és a Dortmund radarján is szerepel, de jelenlegi klubja is erősen marasztalná. Ügynöke elmondta, minden lépést mérlegelnek. A bajorok nyáron egyébként már erősítettek a Feyenoord utánpótlásából, Joshia Zirkzee támadó került az U17-es müncheni csapatba.


2018.01.28. | Sajtó: Vidal iránt a Manchester United is érdeklődik

Különbő chilei és angol sajtóhírek szerint a Chelsea mellett a Manchester United is versenybe szállhat Vidalért, aki Goretzka érkezése után kerülhet parkolópályára a Bayernnél. Főleg Alexis Sanchez MU-ba igazolása óta merült fel az új pletyka, ha jelenleg nem is biztos, a későbbiekben lehet ráció benne.


2018.01.25. | HIVATALOS: Friedl kölcsönben a Werderben folytatja

Másfél évig gyűjthet Brémában játéktapasztalatot az osztrák Bayern-nevelés.


2018.01.24. | Brandt nem jön, Gnabry igen

A Bayernnel szóba hozott leverkuseni támadó marad jelenlegi csapatában, Gnabry pedig nyáron visszatér a kölcsönből.


2018.01.22. | Az Ajax védőjét figyelhetjük

Holland sajtóértesülések szerint figyeljük az ajaxos belsővédő, Matthijs De Ligt játékát.


2018.01.19. | GORETZKA ALÁÍRT

Hosszas huzavona után Leon végül négy évre kötelezte el magát a Bayernhez, nyáron érkezik!

 


 2018.01.17. | 17 éves balbekket igazoltunk a Brémától

Louis Poznanski a német utánpótlás-válogatott tagja.


2018.01.16. | Új tehetségmegfigyelő érkezik

A Leverkusen francia megfigyelője, Laurent Busser azonnali hatállyal áll a Bayern alkalmazásába.


2018.01.16. | Hoeness szerint jó esélyeink vannak Goretzkára

A Bayern elnöke szerint még nincs kész Goretzka szerződése, de a Bayern jó eséllyel pályázik a 22 éves középpályás leigazolására.


2018.01.14. | Kalle: A jövőben 80-100 milliót is költhetünk

Rummenigge elmondta, a Bayern nem tud Neymar kaliberű átigazolásokat finanszírozni, de ha nagyon szükségessé válik, a jövőben 80-100 milliót is kiadhatnak egy játékosért.


 2018.01.10. | Vidal jelenleg csak a Bayernre gondol

Vidal a Chelseavel kapcsolatos pletykákról: „Igen, hallottam róla. De most teljes mértékben a szezonra koncentrálok és napról napra tekintek előre. Nagyszerű csapat vagyunk és a céljaink is nagyok. Minden címet megakarunk nyerni. Ez az amire koncentrálok.”


2018.01.10. | Brazzo nem foglalkozik a Thiago-pletykákkal

„Csak tavaly hosszabbított 2021-ig, nálunk ő egy kulcsjátékos. Egyáltalán nem foglalkozom egy átigazolással az esetében.” – mondta a Bayern sportigazgatója a Barcával kapcsolatos pletykákról. Thiago várhatóan csak február végén kezdhet el a csapattal edzeni.


2018.01.09. | Sané majdnem a Bayernbe igazolt

Leroy Sané apja a német WAZ-nak elmondta, fia mehetett volna szinte bárhova, ő mégis csak Pep Guardiolával akart dolgozni. Ha maradt volna a katalán Münchenben, Sané a Bayern játékosa lenne.


2018.01.06. | Goretzka hamarosan tisztázná jövőjét

A Bild információi szerint a 22 éves Schalke játékos csapata edzőtábora utáni időszakban szeretné bejelenteni, hogy a Bayernhez igazol.


2018.01.05. | Sky Italia: Goretzka 2023-ig ír alá

Fabrizio Romano, az olasz Sky újságírója szerint hamarosan tisztázódik Goretzka helyzete, ezután 2023-ig kötelezi el magát a bajorokhoz.


2018.01.05. | Thiago visszatéréséről beszélt ügynöke és a Barca?!

A Mundo Deportivo szerint Thiago valamikori visszatéréséről már megbeszéléseket folytatott a játékos apja-ügynöke a Barcelona illetékeseivel.


2018.01.04. | James sokáig akar maradni a Bayernben

A 2019-ig kölcsönszerződésben lévő kolumbiai kiválóan érzi magát új csapatában, biztos benne, hogy a kölcsön után is marad jelenlegi állomáshelyén.


2018.01.04. | Uli küzd Ulreich maradásáért

A Bayern elnöke nyilvánosan magasztalta a pálfordulásban nagy szerepet játszó kapust, hosszabbítani akar vele.


Az oldal alján lapozz!


Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top