Átigazolási hírek

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK



2017.12.15. | Thauvin iránt érdeklődünk

A neves L’Equipe számolt be az érdeklődésünkről, állítólag a játékos leendőbeli ügynöke is a Bayern felé terelné a szélsőt. Részletek a címre kattintva!


2017.12.15. | Sanches nem tér vissza

A tegnapi portugál pletykára reagálva Jupp Heynckes a mai sajtótájékoztatón elmondta: Bár beszélt Brazzoval, hogy gondoskodni kell a kölcsönben lévő játékosokról (Gnabryról is), arról már egyáltalán nem volt szó, hogy Sanches januárban visszatérhetne a Bayernhez, elmondása szerint Salihamidzic sem beszélt Renatoval erről. Heynckes kifejtette azt is, hogy a középpályán nagyon sok opcióval rendelkezik, nincs szükség új emberre.


2017.12.14. | Portugál sajtó: Renato Sanches visszatér

A portugál Maisfutebol lap szerint a Swansea-ban kölcsönszereplő Renato Sanches csalódást keltő teljesítménye miatt idő előtt, már januárban visszatér a Bayernhez. A lap szerint a feleknek már csak a részleteket kell tisztázniuk. Pár héttel ezelőtt nyílt kritikák érték az önbizalomhiánnyal küzdő Sanchest.  Egy szabály szerint egy játékos egy szezonon belül nem léphet három csapatban pályára, ezért Sanchesnek a Bayernben kellene lehúznia a szezont. Jó döntésnek tűnik elhozni őt az angol környezetből, Jupp irányítása alatt talán jobb formába lendülne a tavalyi Golden Boy


2017.12.14. | Ügynök: Érdeklődünk a belga tehetség iránt

„Sok csapattal állok kapcsolatban. A Schalke, a Leipzig, a Leverkusen, a Köln, a Werder és a Bayern is érdeklődik, nyugodtan fogjuk körbejárni a témát.” – nyilatkozta a Hoffenheim 17 éves belga játékosának, Alessandro Albanese-nek az ügynöke egy helyi lapnak, a La Capitale-nak. Az olasz felmenőkkel is rendelkező balszélsőnek 2018-ig van szerződése a falusiakkal.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Egy róla készült videó alapján egészen érdekes befektetésnek tűnne, kreatív a srác.” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]


2017.12.12. | Robbéryvel tavasszal tárgyalunk, Gnabry visszatér

Rummenigge szerint tavasz elején ülnek le a Robbery párossal megtárgyalni a jövőt. Emellett a TZ-nek azt is elmondta, a terv az, hogy Gnabryt nyáron visszahozzák a kölcsönből. Amikor épp nem volt sérült, teljesen elégedettek voltak a Hoffenheimben mutatott teljesítményével.


2017.12.11. | A Bayern cáfolta a Leno pletykát

A pletyka megjelenésének másnapján a Bayern hivatalos közleményben tagadta a Bernd Lenoról megjelent Bild információkat. Hasan Salihamidzic, a klub sportigazgatója nyilatkozott: „Ennek a történetnek semmi alapja, ez egy óriási kacsa. Elégedettek vagyunk a jelenlegi kapusainkkal.” A közlemény szerint a Bayern jogi lépéseket tesz a lap ellen.


2017.12.10. | Leno a célkeresztben?!

A Bild saját infókra hivatkozva írja, a Bayern már a téli szünetben megszerezné a Leverkusen portását, állítólag Ulreichet és pénzt is ajánlottunk a gyógyszergyáriaknak. Az üggyel foglalkozó cikkünkben kigyűjtöttük mi szól az átigazolás mellett, illetve ellen, utóbbi nagyobb hangsúllyal bír.


2017.12.10. | A Wagner ügy még nem annyira előrehaladott, a Bayern titkolózna

Rummenigge vasárnap elmondta, Nagelsmann kissé magabiztos nyilatkozatot adott, amikor csütörtökön azt mondta, hogy 1-2 héten belül tető alá kerülhet Wagner átigazolása. A Bayern vezérigazgatója arról is beszélt, a próbálják a sajtó elől a lehető legnagyobb titokban tartani a jelöltjeik nevét, ugyanis a nyilvánosság felverheti az árakat.


2017.12.09. | Hivatalos ajánlatot tettünk Wagnerért

Hasan Salihamidzic sportigazgató a Frankfurt elleni meccs után megerősítette, hogy a Bayern hivatalos ajánlatot nyújtott be a Hoffenheimnek Sandro Wagnerért. A Bild szerint a bajorok először 8 milliót kínáltak érte, de a Hoffenheim 20-at akar, állítólag középen, 15 milliónál sikerülhet a megegyezés.


2017.12.07. | Wagner érkezőben?

Julian Nagelsmann, csapatának csütörtöki EL-meccsét kvöetően elmondta, szerinte 1-2 héten belül hivatalossá válhat Sandro Wagner átigazolása. Kíváncsian várjuk végül milyen feltételekkel jön létre a transzfer, ha egyáltalán létrejön.


2017.12.07. | Bayern megfigyelők a Porto meccsén

A klubok játékosmegfigyeléseit összegyűjtő Scouts in Attendance twitter blog szerint a Bayern küldöttsége is ott volt a tegnapi 5-2-re végződő Porto – Monaco mérkőzésen.


2017.12.07. | Guedes ára 60 millió 

A Bayernnel is összeboronált Guedes árát a „Deporte Valenciano” lap szerint 60 millióban állapította meg a PSG. A portugál szélső jelenleg a Valenciában játszik kölcsönben, állítólagos ára miatt nem valószínű, hogy a Bayern versenybe száll érte.


2017.12.05. | Sajtó: Gnabry nem akar a Bayernben játszani

Az átigazolási ügyekben általában hiteltelenebb Sport1 szerint Gnabry egyáltalán nem szeretne a Bayernbe „visszatérni”, sőt azt is írják, hogy a 22 éves Serge soha nem is akart átigazolni a német rekordbajnokhoz. Ezt azzal indokolják, hogy az Arsenal után nem akar epizódszereplő lenni egy nagyobb klubnál.

A híresztelést természetesen érdemes erős fenntartásokkal kezelni. Gnabry a Bayernbe való átigazolását követően az alábbit nyilatkozta: „Nagy megtiszteltetés, az FC Bayern részévé válni. Izgalmas időszak áll előttem, aminek nagyon örülök. „


2017.12.05. | Sven: A Bayernnek is akarnia kell, hogy maradjak

Ulreich a Kickernek: Bármit el tudok képzelni, de a csapatnak is akarnia kell, hogy maradjak. Még nem beszéltünk a témáról. (…) Tavaly azt éreztem, hogy többet akarok játszani. Voltak ajánlataim is, de egyik sem volt annyira érdekes, hogy a Bayernt feladjam. (…) Ha Manu újra egészséges lesz, biztosan nehéz lesz újra padozni. De hogy ez mennyire lesz befolyással a jövőmre, azt még nem tudom megmondani.


2017.12.03. | Francia sajtó: Figyeljük Malcomot

A francia Mercato365 exkluzivnak jelentett információi szerint a Bayern München megfigyelői pénteken a helyszínen tekintették meg a Bordeaux 20 éves jobbszélsőjének, Malcomnak a játékát. A jó kezdősebességgel rendelkező megfontolt, de technikás játékos a Dijon ellen egyébként egy óriási bombagólt is szerzett. A cikk azt is írja, hogy a bajorok Goncalo Guedesre is pályázhatnak. Pár nappal ezelőtti cikkünkben mindkét játékost lehetőségként ajánlottuk a figyelmetekbe.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Malcom bombagólja” class=”out”]

https://www.youtube.com/watch?v=iKdrzede8jo
[/toggle]
[/toggles]


2017.12.03. | Goretzka: Közeleg a döntés

„Nagyon sok tényező játszik szerepet, de hogy őszinte legyek, ez egyáltalán nem a pénzről szól. A tárgyalások során nem a pénzen fogunk alkudozni. Önmagamnak kell kitalálni, hogy hova vezet a következő lépésem. Olyan ember vagyok, aki minden eshetőséget átgondol és óvatosan hozza meg a döntést. Ehhez időre van szükségem. Nem tűztem ki konkrét időpontot, de azt hiszem, a végső fázisban vagyunk, biztos hogy ez nem fog január végéig eltartani.” – mondta a német.


2017.12.03. | Werner szívesen jött volna a Bayernbe

„Természetesen őszintén meg kell vallanom, talán átigazoltam volna a Bayernhez, ha a müncheniek a Leipzig előtt kopogtattak volna értem. Megtisztelő lett volna, mert a Leipzig akkor nem volt annyira stabil mint most. Azt hiszem tökéletes döntés volt számomra ide igazolni, itt megkapom a játéklehetőséget és kifacsarhatom magamból a potenciált, ezáltal pedig egyértelműen továbbfejlődtem.”  – nyilatkozta.


2017.12.01. | Rafinha nem beszélt egyértelműen a távozásról

Decemberben tisztázni akarja a klubban betöltött szerepét a brazil, a korábbi hírekkel ellentétben nem beszélt egyértelmű távozásról. Legalábbis ami a téli időszakot illeti.


2017.12.01. | Spanyol portál: Mi is érdeklődünk Guedes iránt 

Alig pár napja ajánlottuk a Bayern figyelmébe, máris megjelent az első pletyka Goncalo Guedessel kapcsolatban. A spanyol Ok Diario szerint a Valenciában kölcsönszereplő PSG-játékos 21 éves portugál a Real Madrid, az Atletico Madrid és a Manchester United mellett a Bayern látókörében is szerepel.


2017.12.01.Werner nem eladó!

Hiába az európai topcsapatok, köztük a Real vagy a Bayern esetleges érdeklődése, Ralf Rangnick, a Leipzig sportigazgatója világosan fogalmazott: „Timo Werner sem télen, sem a nyáron nem áll az átadólistánkon, meg fogjuk tartani őt. Intenzív tárgyalásokban vagyunk az ügynökével is.”


2017.11.28. | Rafinha távozási engedélyre vár

A 32 éves játékos brazíliai képviselője elmondta, amíg a Bayern nem adja meg a távozási engedélyt, addig ők sem tudnak tárgyalni a Rafinha iránt érdeklődő klubokkal. Az ügynök és a Bayern december első vagy második hetében ül le tisztázni a mellőzött jobbhátvéd ügyét. -> Tovább a cikkre.


2017.11.28. | Diego álomajánlatot kapott a Bayerntől

A Werder Bremen egykori sikercsapatának brazil játékmestere elmondta, a Real Madridtól és a Bayern Münchentől is kapott ajánlatot, mielőtt a Juventust választotta. Elmondása szerint a spanyolok gyenge feltételeket kínáltak neki, míg a Bayern az olaszoknál is kedvezőbb ajánlattal bombázták meg őt. Mindenki tényként is kezelte akkor, hogy a Bayernben folytatja, végül azért döntött a Juve mellett, mert úgy érezte, Németországban már mindent elért.

A 32 éves brazil egyébként még mindig aktív, a Flamengoban nyújtott jó teljesítménye miatt a válogatottba is besorolták, reméli, hogy a nyári VB-n is ott lehet.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Diego öt legszebb gólja a Bundesligában” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]


2017.11.28. | Holland sajtó: Ajax tehetség iránt érdeklődünk

A holland Voetbal International információi szerint a Bayern München is komoly érdeklődést mutat az Ajax 20 éves tehetsége, Frenkie de Jong iránt. Az irányítói vénával megáldott mélységi középpályás kissé elégedetlen a kapott játékperceivel, így még nem reagált a hollandok szerződéshosszabbítási ajánlatára. Több játék valószínűleg a telített Bayern-középpályán sem jutna neki, így jobb eséllyel kerülhet a szintén érdeklődő HSV-Leipzig kettős valamelyikébe. További érdeklődő a City és a Chelsea.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Frenkie de Jong – Highlights (2016/17)” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]


Az oldal alján lapozz!


Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK ÉS PLETYKÁK
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top