Átigazolási hírek

Hoeness: Dícshimnuszokat kellene énekelniük

A Bayern elnöke a Kickernek adott nyilatkozatában beszélt a nemzetközi átigazolási piac lehetséges forgatókönyvéről.

Uli Hoeness már korábban is hangsúlyozta, a Bayern a többi sztárcsapathoz képest eltérő átigazolási politikát folytat és a jövőben a fiatalokra kíván építeni, szerinte egyetlen játékosra 100 milliót kifizetni nem elfogadható dolog. Ezt a véleményt továbbra is tartja.

Eljön az az idő, amikor mindazok, akik ilyen sok pénzt dobnak ki, kis zsemléket fognak sütögetni, mert a sportszakmai sikerek nem jönnek majd úgy, ahogy azt a befektetők elképzelték. (…) A befektetők azt fogják mondani: Oly’ sok pénzt fektettünk be, és mégsem értük el azt amit akartunk, most már tele a hócipőnk! Ekkor jön el a mi időnk.

Hoeness a Bayern politikáiát kritizálóknak is üzent, illetve természetesen lehetségesnek tartja a Bayern idei BL-győzelmét is:

Dícshimnuszokat kellene énekelniük, mert a saját munkánkkal és a saját erőnkkel vagyunk sikeresek. (…) Ha kipréseljük a bennünk lévő potenciált, és a játékosok a szezon döntő szakaszában egészségesek lesznek, megvan a lehetőségünk rá! Akkor meglesz a lehetőségünk megnyerni a Bajnokok Ligáját idén.

A pénz helyett beszéljenek tehát a sikerek, reméljük év végén beigazolódik Uli és sokunk mások elképzelése az idei BL végkimentelt illetően.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top