Bajnokok Ligája

Rummenigge: Világos következtéseket kell levonnunk

A PSG elleni csúfos vereséget követő reakciók.

Ancelotti: Rosszul kezdtük a mérkőzést. A gyors bekapott gól után teljesen meg kellett változtatnunk a stratégiánkat, át kellett vennünk az irányítást, helyzeteink is adódtak. De a PSG gólja után nem volt egyszerű, ez volt a probléma. Nem volt meg a megfelelő egyensúly, a kontráik túl erősek voltak, elől pedig hiányzott a hatékonyság. Nem hiszem, hogy rizikós volt a kezdőcsapatunk, megpróbáltam a legjobb felállást megtalálni. Színtiszta taktikai döntés volt Robbent és Ribéryt kihagyni. Számomra nem probléma, hogy végül ezért engem kritizálnak.

Rummenigge: Azt hiszem, ez egy nagyon keserű vereség volt számunkra, amelyről beszélni kell, amelyet elemezni kell és amelyekről világos és egyenes következtetéseket kell levonnunk. Ma mindannyian láttuk, hogy ez nem a Bayern München volt. Fontos, hogy ezután gyors fordulatot vegyünk és újra Bayern Münchenként prezentáljuk magunkat, és megmutassuk, hogy egy olyan csapat vagyunk, amely az elmúlt években Európában és hazai pályán is nagy feltűnést keltett, illetve amely újra ehhez a kategóriához tartozik.

Süle: Jól felkészültünk, nagyon jó edzéshéten voltunk túl és sokmindent terveztünk el. Majd egy lélegzetelállító helyszínen egy topcsapat ellen bekapod az első gólt, és küzdened kell a meccsbe való visszatérésért. Azt hiszem ezt megtettük. Az első félidőben mi voltunk a jobb csapat, de nem volt meg a szerencsénk. Tudtuk, hogy a Párizs egy szuper csapat, de nem szabad ilyen könnyelműen és ilyen korán gólt kapnunk. Ez végzetes volt, ezután természetesen nehéz dolgunk volt itt.

Müller: Nem az volt a tervünk, hogy másfél perc után hátrányba kerüljünk. Ezután hagytak minket játszani. Nem tudom, hogy az volt-e a tervük, hogy ilyen sok helyet és szögletet engedjenek nekünk, de nem sikerült ezeket megfelelően kihasználnunk. Nem a megfelelő következetességgel nyomultunk előre a középpályáról.

Kimmich: Az ilyen korán bekapott gólok a legrosszabbak, amik történhetnek. Ezután játékba jöttünk, a PSG passzív volt és részben engedtek is minket játszani. Ennek ellenére nem sikerült tiszta gólhelyezeteket kidolgoznunk, a támadásokban nem volt bennünk igazi átütőerő.

Robben: Sokat elterveztünk, pozitív elképzelések voltak. Több volt ma bennünk, de sajnos nem találtuk meg a gólokat. Önök is tudják, milyen veszélyesen kontrázik az ellenfél. A felállásról nem fogok semmit mondani, minden szó több a soknál. Nincs szükségünk a nyugtalanságra. Hogy mindannyian az edző mögöt állunk-e? Erre a kérdésre nem fogok válaszolni.

Ulreich: Megmondtam, hogy nem tudom Manuelt 100 százalékosan pótolni. Ő a világ legjobb kapusa. Nem akarok ebbe a vitába beszállni. Az elmúlt héten jó meccset játszottunk, múlt pénteken nem. Ma is derekas, jó irányba mutató játékot játszottunk. Azt hiszem a csapat tudja, mi rejtőzik bennem.

Cavani: A Bayern jó meccset játszott, részben nehézséget okozott nekünk. A különbséget mindenekelőtt az első gól jelentette. Ez adta a lehetőséget, hogy a meccs már korán egy jó irányba forduljon számunkra. A Bajnokok Ligájában az ilyesmik tesznek különbséget.

Mbappé: Nagyon boldog vagyok, mert az FC Bayern egy nagyszerű, európai topklub.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top