Átigazolási hírek

BREAKING: Jupp Heynckes veszi át a Bayernt

A hiteles Bild szerint visszatér a klub korábbi sikeredzője!

A Bild szerda este a semmiből robbantotta az év szenzációját, amelyről szerencsésebb olvasóink a fészbúk oldalunkon szó szerint a világon az elsők között értesülhettek:

Információik szerint Jupp Heynckes, a 2013-mas triplázó csapat vezére Carlo Ancelotti menesztése után a szezon végéig átveszi a Bayern irányítását! A lap azt írja, hogy a vezetőség, azaz Uli Hoeness és Karl-Heinz Rummenigge nem akartak a kritikus időszakban és mindösszesen 7 forduló után egy a klub számára teljesen új edzőt kinevezni a vezetőedzői pozícióba, ezért sem jöhetett végérvényesen szóba Thomas Tuchel vagy Julian Nagelsmann neve, akitől egyébként a Hoffenheim sem vált volna meg a szezon közepén.

Jupp Heynckes pár hónappal a történelmi triplázást megelőzően döntötte el, hogy felhagy az edzősködéssel, mint utólag kiderült, a csúcson hagyta abba. Most viszont korábbi periódusait is beleszámolva negyedszerre tér vissza a Bayern padjára. Nem csodálnánk, ha a klub a csütörtöki nap folyamán hivatalosan is bejelentené Jupp érkezését. Valószínűleg nincs olyan bajor drukker, aki ne örülne szívből ennek.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top