Egyéb

Heynckes megerősítette a Bayern ajánlatát

A Sky szerint a klub este foglal állást az ügyben.

Ahogy az a sajtóból már ismert, a Bayern vezetősége Jupp Heynckest csábítaná vissza Carlo Ancelotti megüresedett pozíciójába.  A Bild tényszerűen közölte, hogy vissza is tér egykori sikereinek színhelyére a nyugdíjból visszatérő 72 éves sikeredző.

A Bayern hivatalosan még nem jelentette be a híresztelést, Jupp viszont a Rheinischen Post megkeresésére megerősítette, hogy a Bayern 2018 nyaráig venné őt állományba. „Még semmi sem letisztázott, először elemeznem kell ezt az egészet. Végülis négy és fél év telt el, mióta befejeztem a Bayernnél, a foci azóta sokat változott.” – nyilatkozott a negyedik visszatérésére készülő mester.

A klub hivatalos bejelentéséig nem is várhatjuk el Jupptól, hogy nyíltan beszéljen a közeli megállapodásról. A legfrissebb Sky infók szerint viszont már csak apróságokon múlik a két fél közötti egyezség. Szerintük a Bayern ma este fog állást foglalni az ügyben.

Ottmar Hitzfeld szerint a klub jól döntene ezzel a lépéssel, hiszen ismeri a sztárokat, a klub környezetét, Sepp Maier viszont nem csak a szezon végéig kötne szerződést a némettel: „Ha a Bayernnél szavam lenne, nem pár hónapra, hanem pár évre szerezném meg Juppot.” Lothar Matthäus is egy okos sakklépésnek könyvelné el Heynckes visszaszerzését. Az általános sajtóvisszhangról is elmondható, hogy megfelelő döntésnek tartanák Jupp ideiglenes visszacsábítását.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top