Interjúk és nyilatkozatok

James: Minden a legjobb módon halad

Ancelotti menesztése után arról szóltak a pletykák, hogy James idő előtt távozhat a Bayernből. Jupp Heynckes irányítása alatt új esély adódik számára, hogy bizonyítsa, az olasz nem véletlenül kérvényezte őt a világ egyik legjobb klubjába. Az edző és a játékosok támogatását is élvezi.

„A Bayern München egy nagy klub, amely ugyanolyan nagy álmokat kerget, mint a Real Madrid. Egyre jobban érzem magam itt, ismerkedem az új csapattársakkal és a nyelvvel. Minden a legjobb módon halad. (…) München egy kicsi, csendes város, amely lehetővé teszi számomra, hogy boldogan éljek. Ha kijövök egy kávéra, az emberek nem zavarnak, pedig tudják ki vagyok, tiszteletben tartanak.”

– nyilatkozta az egyik telefonos cég bemutatójára érkező Deportes RCN-nek a 26 éves játékos.

Az interjú részleteit folyamatosan teszi majd közzé a kolumbiai TV-társaság, amely az alábbi szöveggel vezette fel az interjúval kapcsolatos cikket:

„Az öröm nyilvánvaló, ez a gesztusaiból és a kijelentéseiból is látszik. James Rodriguez új motivációt talált az életben, amikor a Bayern München miatt Németországba költözött. Frissnek és összeszedettnek tűnik.”

Cikkünk az érdekesebb nyilatkozatok megjelenésével frissülhet.




https://www.youtube.com/watch?v=h-Hr-jb9dEs&app=desktop

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top