Bundesliga

Jupp: A saját stadionunkban egy hatalom vagyunk

A Lipcse elleni bajnokit megelőzően Heynckes nyilatkozott a sajtónak.

A meccsről: Sportszakmailag is két topcsapat fog megmérkőzni egymással. Szoros lesz, csakúgy mint a kupában. Remélem egy orrhosszal, de végül mi érünk el jobb eredményt. A 120 játékperc után egyik csapat számára sem lesz egyszerű újra visszarázódni, de mindkét csapat optimális állapotban van, ezáltal nem lesznek nehézségeink sem.

A lehetséges változásokról: Nagyon telített a meccsnaptár, a koncentrációm most a holnapi meccsre irányul, ennek megfelelően fogom összeállítani a csapatot is. Az első kritérium, hogy mi a legjobb megoldás az ellenféllel szemben. Megakarjuk nyerni a meccset, úgyhogy egy teljesen motivált csapat fog kifutni a pályára. Van pár alternatíva, nem zárom ki a változásokat. A saját stadionunkban egy hatalom vagyunk, ez a fáradtságot is leplezni tudja.

Comanról: Nagy vérömleny volt a térde fölött. Ma hosszas beszélgetést folytattam vele, nagyon motivált és jól érzi magát, játszani szeretne holnap, egyelőre semmi nem szól ez ellen.

Boatengről: Egyre fittebb és egyre jobb lesz. Semmi nem akadályozza a játékát. Niklas Süle jó alternatíva, de Mats Hummels és Jerome összeszokottabb páros.A csapat fizikai állapotáról: Ezt csak a holnapi meccsen lehet megítélni, de mindkét csapatnál jelen van a fáradtság. Ha a meccs elkezdődik és az adrenalinszint megemelkedik, legyőzik a fáradtságot és újra ritmusba jönnek. Személy szerint én egy nyugodt és átgondolt ember vagyok, de egy edzőnek az érzelmeit is ki kell mutatnia és ott kell lennie a csapatának. Ez számomra is fontos.

Javiról és Jamesről: Mindketten jól edzettek, Javinak nincsenek panaszai. James is ott lesz a keretben.

Ribéry edzőtermi instagram videójáról: Fontos, hogy ne hamarkodjuk el a dolgot, ne menjünk bele rizikóba. Olyan motivált, mint még soha. Korábban elkerülte az edzőtermet, jelenleg imádja.

A szombati, 18:30-kor kezdődő bajnokit az Eurosport 2 közvetíti élőben.

A bizonyos Ribéry edzőtermi videó:

https://www.youtube.com/watch?v=z30g7pNJzMA

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top