Bajnokok Ligája

Jupp: Tudunk 4-4-2-ben is játszani

Heynckes a kedd esti Celtic elleni meccsről beszélt a sajtónak. 

A lehetséges rotációról:  A szombati meccsnek nincs befolyása. A mai és a holnapi edzésen megtekintem a játékosokat és eldöntöm, ki játszik holnap este. A lehető legjobb csapatnak kell játszania, akkor megnyerhetjük a meccset.

Lewandowskiról: Ez egy nem várt szituáció, de nem kockázatok meg semmit az esetében. Ő nagyon fontos játékos számunkra és nem engedhetjük meg magunknak, hogy esetlegesen megsérüljön.

Lewandowski pótlásáról: Természetesen kár, hogy ő és Müller sem áll rendelkezésre, de azt hiszem jó megoldást fogunk találni. Robbennel és Comannal elől tudunk 4-4-2-ben játszani – de ha a szélen lesznek, árnyékékkel is pályára léphetünk.

Az ellenfélről: A Celtic jobban fog játszani, mint Münchenben, mert itt nagyszerű hangulat uralkodik. Viszont a játékosaim hozzá vannak ehhez szokva. Skóciában őszinte focit játszanak, a játékosok küzdésben nagyon jók, az utolsót is kifacsarják magukból. Az emberek itt élik a focit. Számomra mindig élményt jelentett itt játszani.

Wintzheimerről: Nem edzett nálunk sokszor. Nem ismerem őt annyira jól, hogy azt mondhassam, ő is lehetőséget jelent holnapra. Nem fogok semmit megkockáztatni, másik megoldást keresek.

Joshua Kimmich sajtótájékoztatója.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top