Bajnokok Ligája

Kimmich: Készen állok pótolni Lewát

A Bayern húzóembere a Celtic-meccsel kapcsolatban nyilatkozott a média képviselőinek.

A meccsről: Nagyszerű dolog a focit ilyen kulisszák előtt játszani, az ember ezekért a pillanatokért teszi mindezt. Örülünk ennek a találkozónak és a stadionban uralkodó hangulatnak – amely reméljük nem lesz túl jó, mert akkor az azt jelentené, hogy a Celtic győzött. Megakarjuk nyerni a meccset, élvezni akarjuk az atmoszférát és le akarjuk tisztázni a nyolcaddöntőbe kerülést.

A PSG elleni különversenyről: Természetesen be akarunk jutni a nyolcaddöntőbe. A PSG-nek is meg kell nyernie a következő két meccsét, de azt hiszem elég kvalitással rendelkezünk ahhoz, hogy az utolsó körben megverjük őket. A célunk az, hogy mind a három meccset megnyerjük. De az hiszem az egymás elleni eredmény számít, így természetesen nehéz lesz őket 4-0-ra megverni. De a fociban semmi sem lehetetlen.

A Bayern formájáról: Természetesen egy Heynckes-effektust élünk meg, a legutóbbi öt meccsünket megnyertük, de reméljük a következőket is sikerülni fog. Újra éllovasok vagyunk, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan sikerül.

A Lewa poszt betöltéséről: Ha Arjen Robben lesz a helyettese, természetesen nem szükséges magas labdákkal operálnunk. Elég potenciállal rendelkezünk, hogy nélküle is győzzünk. De még nem tudom ki lesz elől. Ha kell, én mindenképpen készen állok rá.

Mit tanulhat az ember Robbentől, milyen az összjáték vele? Ő nagyon fontos a csapat számára. Természetesen a hozzáállását, ez mindig, meccsen és edzésen is tökéletesen működik nála, de az összjátékban is szuperül funkcionál. Természetesen nagy segítség, ha két-három védőt magára húz és ezáltal több területhez jutok.

Jamesről: Amikor hozzánk jött, sérülés hátráltatta és egy ideig nem is állt rendelkezésre. A Lipcse ellen jó meccset játszott, nagyon jó balosa van, veszélyes a kapura és jól lő. Még nagyon fontos játékos lehet ő nekünk.

Jupp Heynckes sajtótájékoztatója.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top