Egyéb

Ezért „mondott fel” Dr. Braun?

A Bild szerint Hasan Salihamidzicnél telt be a pohár.

Mint ismert, Dr. Volker Braun a családjával eltöltött kevés időre és a magánpraxisára hivatkozva nyújtotta be a felmondását a Bayern csapatorvosi pozíciójából. Legalábbis a hivatalos hírekben ez szerepelt. A Bild szerint viszont ez nem így történt, gyakorlatilag a Bayern mondatta fel őt.

A Bayernnel kapcsolatos exkluziv hírekben legtöbbször hiteles lap szerint Brazzo volt a fő szorgalmazója Dr. Volker Braun „felmondásának”, ugyanis a 44 éves doki túl sokszor állapított meg téves diagnózist, illetve a tervezettnél hosszabb időre dőltek ki a játékosok. Bár Neuer nyilvánosan állt ki Braunért, a német lap az ő sérülését is az ex-doki nyakába varrja, a Bayern kapusának szeptemberben harmadszorra törött el a lábközépcsontja. Visszatérésének időpontja továbbra is kérdéses.

A vasárnapi eset lehetett az utolsó csepp a pohárban: A Bild infói szerint Jerome Boateng és David Alaba izomzati probléma miatt MR vizsgálaton vettek részt, Braun diagnózisa alapján ebben az évben már nem is léphettek volna pályára. A két játékos ezt követően Dr. Müller-Wohlfahrt dokinál is kivizsgáltatta magát, az eredmény viszont csak izomkeményedést mutatott ki, így mindketten elutazhattak válogatottjaik felkészülési meccseire is.

A színtiszta igazságot nem tudjuk, de könnyedén elképzelhető, hogy van valóságtartalma a hírnek: Braun nem volt alkalmas a Bayern doktori feladatának ellátásra, így a felmondásával viszonylag baráti keretek között búcsúzhattak a felek. Az utódot egyelőre nem jelölte meg a klub, tegnapi közleményük szerint az elkövetkezendő napokban döntenek az új csapatorvosról.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top