Átigazolási hírek

Lewandowski ismét nyomás alá helyezte a Bayern átigazolási politikáját

A lengyel szerint a csapat jó, de a játékosok idősödnek – vérfrissítésre van szükség.

Robert Lewandowski a Reutersnek tett nyilatkozatában ismét arra bátorította a Bayernt, igazoljon topjátékosokat.

„Ha az ember megnézi, hogy a többi klub milyen sok pénzt fektet be az átigazolásokba, a Bayernnek is ki kell találnia valamit, kreatívabbnak kell lennie.”


„A klubnak képesnek kell lennie arra, hogy a legjobb játékosokért harcoljon. Nem szabad áltatnunk magunkat. Minden klubnak szüksége van két-három évente egy olyan topjátékosra, aki felfrissíti a csapatot, aki új kvalitást hoz magával. Jelenleg jó csapatunk van, de a játékosok idősödnek.”


Van egy fiatal Josh Kimmichünk, aki nagyon jó az új pozíciójában és bebizonyította, egy fiatal játékos is képes arra, hogy pótoljon egy olyan tapasztalt és csodálatos játékost, mint Philipp Lahm.

Lewandowski nem először beszélt egyenes hangnemben a Bayern átigazolási politikájáról, szeptemberben a Spiegelnek tett nyilatkozatában hívta fel nyílvánosan a figyelmet az általa vélt rossz irányvonalról. Szerinte a klubnak fel kell mutatnia valamit az átigazolási piacon és a már-már átlagos összegnek, de a szinte klubrekordnak számító 40 millió eurónál is többet kell kiadnia világklasszis játékosokra.  Lewandowski címeket akar nyerni a Bayern Münchennel, ennek érdekében forszírozza a komoly játékosok megszerzését. A lengyel legutóbbi aggodalma Uli Hoenessnek tetszett, Rummenigge viszont nem rajongott a nyilvános kritikákért.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top