Átigazolási hírek

Rafinha új kihívást szeretne, távozni akar!

A jobbhátvéd visszautasította a Bayern szerződéshosszabbítási ajánlatát.

A brazil Globoesporte egy Rafinhával készített telefonos interjú során megtudta, a Bayern szerződéshosszabbítási szándéka ellenére ő inkább egy Brazíliába való visszatérésen gondolkozik.

„18 éves koromban érkeztem és 32 éves vagyok, itt töltöttem az életemet. Van német útlevelem, szeretem Németországot, ez a második otthonom. De úgy érzem, itt az ideje, hogy kipróbáljak valami mást, hogy új kihívásban vegyek részt.” – nyilatkozta.

Elmondása szerint a lányai, testvérei és az édesanyja is brazilhonban él, ezért fontos tényező számára, hogy visszatérjen a gyökereihez, ugyanis klubcsapatával már mindent megnyert amit lehetett. Rafi iránt nyáron a Chelsea is érdeklődött, de nemrégiben a Cruzeiro és a Sao Paolo is jelentkezett iránta, a döntés várhatóan még 2017-ben megszületik. További részleteket a Bayernre való tekintettel nem árult el a 32 éves játékos.

„A jövő hónapban beszélni fogok a Bayernnel, hogy rendezzék a jövőmet.”

Követőink számára nem lehet meglepő Rafinha távozási szándéka, Transfertickerünkben beszámoltunk már arról, hogy az állandó játéklehetőség, és az oroszországi VB érdekében távozási gondolatai vannak a brazilnak.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top