Egyéb

Jön a Liverpool – Bayern legendák meccse!

Többek között Lizarazu, Elber, Hargreaves, Toni, Gerrard, Fowler, Alonso is pályára lép…

A Liverpool FC hivatalos jótékonysági szervezete, az LFC Foundation ma bejelentette, hogy 2018. március 24-én csapatuk egykori legendás játékosai a Bayern München legendáival mérkőznek meg az Anfield Roadon.

Az öt-öt BL győzelemmel és összesen több mint 45 bajnoki címmel rendelkező csapatokban olyan játékosok lépnek majd pályára, mint Robbie Fowler, Ian Rush, Steven Gerrard, Jamie Carragher, Dirk Kuyt, Luis Garcia, Daniel Agger, illetve Bixente Lizarazu, Owen Hargreaves, Martin Demichelis, Giovane Elber vagy Luca Toni. A tavaly visszavonult Xabi Alonso a meccs során mindkét fél mezében játszani fog.

A Bayern képviseletében Martin Demichelis és Bixente Lizarazu vett részt a sajtótájékoztatón.

„Mindegyik fél számára csúcspont ilyen lenyűgöző kulisszák előtt az Anfield Roadon pályára lépni. A szurkolóinknak ismét megadatik az a lehetőség, hogy a korábbi bálványaikat játszani láthassák.” – nyilatkozta Rummenigge.

A meccsből származó bevétel 90 százaléka az LFC Foundationnak megy, amelynek célja a nehéz sorsú gyermekek és fiatalok lehetőségeinek megteremtése. A maradék 10 százalékban a Bayern hivatalos alapítványa, az FC Bayern Hilfe e.V fog részesülni.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top