Sérülés

Diagnózis: Thiago „hosszabb időre” dőlt ki

Ha minden igaz, Robben könnyebben megúszta. 

Az Anderlecht elleni meccsen nem csak a Bayern játékát volt fájdalmas nézni, Thiago és Robben sérülését sem vettük jó néven. Jupp már a találkozó után elmondta, a spanyolra valószínűleg több hónapos kihagyás vár, míg a holland sérülése nem annyira komoly. A kényszerűségből lecserélt páros a minap visszatért Münchenbe, ahol Dr. Müller-Wohlfahrt és stábja felállította a hivatalos diagnózist is.

Arjen Robben bal combjában egy kisebb izomszálszakadás keletkezett, így a szombati Mönchengladbach elleni meccsen nem állhat rendelkezésre. Ennél többet nem is írt az fcbayern.de a kihagyás időtartamáról, feltételezzük, hogy az azt követő találkozón akár már rendelkezésre is állhat a holland.

Thiago Alcantara valóban egy komolyabb sérülést szedett össze, a spanyol válogatott játékos részleges combizomszakadást szenvedett és a klub tájékoztatása szerint „hosszabb időre” dőlt ki. Azt már mi tesszük hozzá, hogy valószínűleg tényleg hónapokra, azaz legalább 2 hónapra vált játékképtelenné a középpályás.

Update: Torben Hoffmann, a Sky újságírója egy neves szakértőt megkérdezve azt írta, a kihagyás mértéke függ pár tényezőtől, de legfeljebb 3 hónapig tarthat.

A korábbi sérültjeink közül Coman ma már a csapattal gyakorlatozott, de Rafinha, Alaba, Müller és Ribéry is hamarosan visszatérhetnek. Neuer visszatéréséig legalább január közepéig várnunk kell.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top