Interjúk és nyilatkozatok

Rummenigge: Hasan a teljes bizalmunkat élvezi; gyorsabbnak kell lennünk a piacon

A Bayern éves közgyűlésén nem csak a számoké a főszerep, a vezetőség is szezonértékelő beszédet tart, illetve további fontos gondolatokat oszt meg a nyilvánossággal. Uli Hoeness után most itt vannak Rummenigge szavai.


Ezekkel a számokkal egy ligában játszunk a Real Madriddal, az FC Barcelonával és a Manchester Uniteddel. A BL-negyeddöntőből való kiesést mindannyian látták. Továbbra is tartom, hogy meg lettünk károsítva.


Philipp Lahm és Xabi Alonso személyében két legenda fejezte be a pályafutását. Nagyszerű játékosok voltak. Köszönet nekik!


Douglas Costa még a Juventusnál van kölcsönben. De el szeretném mondani, és biztosnak vélem: 46 millióért megveszi őt a Juve.


Világosan és nyomatékosan kell mondanom, hogy szerződést ajánlottunk Badstubernek. Az FC Bayern nevében minden jót kívánunk neki, és elsősorban azt, hogy egészséges maradjon. Philipp, Xabi és Holger számára mindig nyitva áll az FC Bayern ajtaja.


Azt hiszem az RB-nek 20 szavazatképes tagja van. A gyermekklubjainkban van 40 ezer tagunk.


Az itt jelenlévők nevében szeretnék köszönetet mondani Jupp Heynckesnek és minden jót kívánok neki a Gladbach elleni mérkőzéshez. De szeretném Carlo Ancelottinak is megköszönni. Ő egy nagyon jó ember és egy jó edző. Néha egy sikeres csapat és egy sikeres edző nem passzol össze. Carlot a szezon ilyen korai szakaszában nem volt kellemes elküldeni, de professzionálisan egy fontos döntés volt. Amikor közöltem vele a hírt, annyit mondott: Rendben, akkor te már nem vagy a főnököm. Viszont továbbra is a barátom maradsz.


Új sportigazgatónk van. Hasan Salihamidzic. Szervezkedik és olyan szorgalmas mint egy méhecske. Ötletei és világos elképzelései vannak, tolakodó és keményen is tud tárgyalni. Elmondhatom önöknek, hogy Uli Hoeness után ő legszorgosabb sportigazgató, akit FC Bayernnél valaha is átéltem. Azt kívánom, hogy sok tapasztalatot gyűjtsön, úgy mint Uli és én annó. A teljes bizalmunkat élvezi.


Azt kívánom, hogy több sportszerűséggel és tisztességgel bánjunk egymással a médiával.


Neymar és Mbappé összesen kerültek annyiba, mint a mi Allianz Arénánk.


Azon a véleményen vagyok, hogy az UEFA-nak kontroll alá kell vetnie a klubok bevételeit és kiadásait. A Financial Fairplayt tovább ki kell dolgozni. Annak kell lennie a célnak, hogy a pénzforgalmat máshogy értékeljük.


Az FC Bayern München továbbra is olyan következetesen és felelősen gazdálkodó lesz, mint eddig. Erre fogunk támaszkodni, de tovább is megyünk és fejlődni fogunk. Az utánpótláscentrumunk a klubunk jövőjének egy fontos alapeleme. Nem hagyjuk belekergetni magunkat semmibe. Mindig találtunk egy filozófiát. A jövőben gyorsabbnak és agresszívnak kell lennünk az átigazolási piacon is, és tehetségeket kell igazolnunk. Hasan Salihamidzic erre vonatkozólag már kidolgozott egy hatékony rendszert a megfigyelőrendszerre vonatkozóan.


Az 1860 München kiköltözésének van egy szép következménye: Végre saját arculatunkra formálhatjuk a stadionunkat.


Főleg Uli Hoenessnek szeretnék köszönetet mondani. Már 43 éve ismerjük egymást. Sok közös csatát vívtunk meg és a részemről elmondhatom önöknek: Senkinek nem kell aggódnia sem a mély kapcsolatunk, sem a barátságunk miatt.


Újabb pénzügyi rekordok a Bayernnél

 Uli: A Bayern csodálatos állapotban van; lehetségesnek tartom Jupp maradását

Jönnek a piros-fehér székek az Arénába!



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top