Egyéb

Bild: A Bayern marasztalná Juppot, hogy 2019-ben Löw válthassa

Az általában jól informált lap szerint Joachim Löw a klub által kívánt Heynckes-utód.



A Bild belső körökből származó információi szerint a Bayern vezetősége még nem találta meg Jupp Heynckes nyári utódját, ezért szeretnék meggyőzni a 72 éves edzőt, hogy egy évet ráhúzva 2019-ig maradjon a csapat élén.

A lap szerint a klub úgy számol, hogy a jelenlegi favorit, a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw az oroszországi VB után felhagyva jelenlegi posztjával, illetve egy év szünetet beiktatva 2019 nyarán venné át Heynckes helyét.





Uli Hoeness a Bayern pénteki közgyűlését követően elmondta, lehetségesnek tartja, hogy Jupp a szezont követően is maradjon a posztján, a szombati bajnokit követően viszont Heynckes egyértelműen fogalmazva nyilatkozta le, nem tudja, hogy a Bayern elnöke miért mond ilyeneket, amikor világos megállapodásuk volt a szezon végi kisegítő szerepkörre. Jupp nem először beszélt erről, pénteki sajtótájékoztatóján is kihangsúlyozta, ő csak egy olyan átmeneti megoldás, aki erre a szezonra szívességet tesz a klubnak, de a Die Weltnek adott óriásinterjújában is elmondta, hogy kizárt dolog a maradása.

Hoeness újbóli elnöksége óta egyébként a Bild sok belsős infóval van ellátva, talán épp az elnök próbálja meg a lap által nyomás alá helyezni a Mestert. A határozott elképzelésekkel rendelkező Jupp ennél talán nagyobb tiszteletet érdemel, ha a Bayern Joachimot szeretné a padon látni, talán érdemesebb lenne őt meggyőzni a VB-t követő váltásról – vagy elgondolkozni egy tehetséges német edző megszerzésén.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top