Bundesliga

Heynckes: Optimista vagyok

A tegnapi, Hannover elleni 3-1 után többen nyilatkoztak az újságíróknak, mint például vezetőedzőnk, Jupp Heynckes, a csapatkapitányi karszalagot viselő Thomas Müller és az ellenfél menedzsere, André Breitenreiter.

A tegnapi, Hannover elleni 3-1 után többen nyilatkoztak az újságíróknak, mint például vezetőedzőnk, Jupp Heynckes, a csapatkapitányi karszalagot viselő Thomas Müller és az ellenfél menedzsere, André Breitenreiter.


Jupp Heynckes: Túl nagy volt a hézag a védelmi és támadási vonalunk közt az első félidőben. A Hannover jól játszott össze, problémát is jelentett, amikor beálltak kontrajátékra. A második játékrészben már mi diktáltuk az iramot. Nagyon sok helyzetünk akadt, azonban nem használtuk ki őket. De azt gondolom, hogy a győzelem megérdemelt. Összesítve le vagyok nyűgözve: Thomas Müller hosszú idő után játszott újra, Kingsley Coman két hétig volt sérült, Jerome Boateng pedig lassan, de biztosan hozza a régi formáját; optimista vagyok a következő meccsekre nézve.

Comanról: Kingsley máig pihenhetett, mert zúzódás érte és gyulladása is volt. Nagyszerű teljesítmény volt a részéről, a hosszú futásai, ezek a szólók sok erőt igényelnek. Jó fizikai állapotban van, egy hétig jól edzett. Örvendetes a fejlődése.

Tolissoról: Nagyon jól edzett és a becserélését követően is nagyon jól csinálta a dolgait.


Thomas Müller: Jó nagy számban alakítottunk ki ziccereket. Így összefoglalva eleven összecsapás volt, a nézők pedig jól szórakozhattak az eseményeken. Győztünk, és ez a legfontosabb.


Arturo Vidal: Az ellenfél szerencsés volt, hogy megszerezte az egyenlítést, de azt mindig tudjuk, hogy megnyerhetjük a meccset, mert rengeteget van nálunk a labda és sokat is támadunk. Sok helyzetünk volt az első félidőben, a másodikban pedig sikerült különbséget is tenni közöttünk.


Jerome Boateng: Lassan újra megtaláljuk a normális formánkat. Észlelem magamon, hogy jó úton járok, hogy újra a régi önmagam legyek. De ez nem csak tegnapról a mára megy. A BL-ben nem a csoportgyőzelem a tét, nem az a célunk, hogy a rögtön a meccs elejétől a négy gólra játsszunk. Meg akarjuk nyerni a meccset. Mindenki tudja, hogy sok mindennek kellene összejönnie a csoportgyőzelemhez.





Franck Ribéry: Mindig csodálatos, ha az egész stadion a te nevedet skandálja. Különleges pillanat volt. Mindegy hány percet játszottam ma, fontos volt a csapathoz való visszatérésem.


David Alaba: Nagyon sok helyzetünk volt és jól dolgoztunk előre. Jó érzés volt újra a pályán lenni. Keményen dolgoztam ezért.


Joshua Kimmich: Hat pont előnyünk van a Lipcse előtt, jó meccset vonultattunk fel. Fontos, hogy tovább folytassuk ezt a teljesítményt.


Mats Hummels: A második félidőben egyértelműen jobban játszottunk, megérdemelten győztünk.


Sven Ulreich: A PSG ellen az odavágóhoz képest most egy másik FC Bayernt akarunk látni. Stabilnak kell lennünk és szenvedéllyel kell játszanunk, egy másik arcunkat kell megmutatnunk. Természetesen győzni akarunk, hogy megmutassuk: Az odavágó csak egy baleset volt.


Hasan Salihamidzic: Már január végén, február elején be fogunk valamit jelenteni. Lassan körül kell néznünk, ki lesz az edzőnk.


André Breitenreiter (a vendégek szakvezetője): Gratulálok a Bayernnek és Jupp Heynckesnek. Tiszteletre méltóan fociztunk, egységesek is voltunk – különösen az első negyvenöt percben. Akadtak nagyszerű ellentámadásaink, azonban nem sikerült mindet pontosan befejezni. A második részben is hasonlóan próbáltunk hozzáállni a dolgokhoz. A kapusunk megfogott egy csomó nagy lehetőséget. Így a végére a Bayern sikere megérdemelt, úgy gondolom.


Philipp Tschauner (a Hannover szenzációsan védő csapatkapitány-kapusa): Kicsit csalódottak vagyunk, de nincs okunk a szomorkodásra. Kellemetlen ellenfél voltunk, valamennyit mi is akartunk nyerni ebből a meccsből. Sajnálatosan nem sikerült eredményesen játszanunk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top