Bajnokok Ligája

Coman: Ez egy üzenet lehet egész Európa számára

A PSG elleni szuperrangadó kapcsán Coman és Süle állt a sajtó rendelkezésére.

Kingsley Coman:

Carlo Ancelottiról: Soha nem volt vele problémám, a hírek nem igazak. Már korábban is ismertem őt.

A PSG elleni vereségről: Nem olvasom a német hírlapokat. A PSG elleni vereség semmit sem változtatott, keményen fogunk dolgozni a legjobb eredmény eléréséért. Eléggé profi vagyok ahhoz, hogy a korábbi PSG-hez való személyes kötődésemet kizárjam.

A legutóbbi jó teljesítményéről: Az edző azt mondta, hogy segítenem kell a csapatot és mindent meg meg kell tennem a játékért. Újra formába lendültem és a legjobbamat adom.

A meccsről: A PSG az első, ez a meccs számunkra fontosabb, mint nekik. Meg kell mutatnunk, hogy még mindig a cím várományosai vagyunk. A meccs egy üzenet lehet egész Európa számára, hogy a Bayern itt van és meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját. Csak a meccs jár a fejünkben, meg szeretnénk mutatni Európának, hogy a BL legnagyobb csapatai közé tartozik.





Niklas Süle:

A csoportkörről: Az elmúlt hetekben nagyon jól dolgoztunk és jó pozícióba kerültünk, mind a Bundesligában, mind a BL-ben. Újra nagyon tekintélyes focit játszunk, jóvá akarjuk tenni a párizsi mérkőzésünket. Magabiztos vagyok, hogy holnap jó meccset fogunk felvonultatni.

A belsővédő poszton lévő konkurenciáról: Hogy játszom-e, azt az edzőnek kell megmondania, de én készen állok. Mindenki őrületesen örül a holnapi meccsnek, az ilyen meccsekért érdemes focizni. Különleges helyzet ez mindannyiunk számára, de nem szabad panaszkodnom, ha nem játszok. Azt hiszem az edző elégedett velem. Ajándék számomra, hogy minden nap olyan játékosokkal edzhetek mint Hummels és Boateng, nagyon sokat tanulhatok még tőlük.

A párizsi meccsről: Ez egy gyászos este volt számunkra. Nagyon korán kerültünk hátrányba, parázs meccs volt. Nagyon kevés dolog jött össze. Jupp Heynckes irányítása alatt sokat fejlődtünk és nincs szükségünk a PSG elleni meghátrálásra.

A meccsről: Fontos, hogy védekezésben felülkerekedjünk az ellenfélen. Azért is, mert támadólag mindig van bennünk veszély. Fontos, hogy a párizsi meccshez képest ezúttal egy másik arcunkat is megmutassuk, hogy összetettek legyünk és koncentráltan lépjünk pályára.

Jupp: Csapatjátékkal lehet a BL-t megnyerni

A változásokról, mióta átvette a csapatot: Nem szeretnék többet a múltról beszélni. Az viszont teljesen egyértelmű, hogy minden edzőnek megvan a saját filozófiája. Nagyon pozitív az atmoszféra, nem csak a csapaton belül, összességében is. Azt hiszem, hogy ebből nagyon sok erőt, motivációt és kedvet meríthetünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top