Bajnokok Ligája

Fogadóirodák: Négy csapat is esélyesebb a Bayernnél

Lecsekkoltuk, hogy a csoportkör után hányszoros pénzt fizetnének a Bayern BL-győzelmére.

Kedd este a Jupp Heynckes vezényelte Bayern üzent Európának és megmutatta, hogy továbbra is a BL egyik legnagyobb esélyeseként kell tekinteni rájuk. Bár még nem sorsolták ki a nyolcaddöntő párosításait, de meglestük, hogy a nagyobb fogadóirodák előzetesen milyen esélyeket saccolnak csapatunk végső győzelmére.

Több fogadóirodánál is hasonló oddszokkal dolgoznak, az esetek többségében négy csapatot tartanak nálunk esélyesebbnek. A Bwin becslésére tekintve a münchenben parkolópályára tett PSG-nek van a legnagyobb esélye a serlegre (4.5), őket a Manchester City (5.75), a Real Madrid (7) és a Barcelona (7.5) után a Bayern München követi 8-as szorzóval, ami a fejlődési pályánkat tekintve egyáltalán nem tűnik rossz ajánlatnak.

Az öt topcsapat után egy jókora szakadékot vélhetünk felfeldezni, sorrendben a MU, a Juventus, a Tottenham a Chelsea és a Liverpool fért bele az első tízbe, a legesélytelenebbnek tartott Besiktasra valahol 200-as pénzt fizetnének. Az alábbi képen több fogadóiroda részletes esélylatolgatásait is megtekinthetitek.

Az eredeti mérethet kattints a képre.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top