Interjúk és nyilatkozatok

Rudy: Az edző úgy vezet minket, mint egy apa

A 27 éves középpályás az Abendzeitung pénteken megjelenő hasábjain adott nagyinterjút. Pár lényegretörő, nyilvános részletet adunk most közzé nektek.

Heynckesről: Egyszerűen tudja hogyan kell bánni velünk. Az edző nagyon jól vezet minket, akárcsak egy apa, ha lehet ilyet mondani. A kommunikációja kiváló, a megbeszélések során pontosan fogalmazza meg a követeléseit és nagyon jól felkészít minket a mérkőzésekre.

Az Ancelotti óta történt változásokról: Csapatként összetartóbbak vagyunk. A PSG ellen szinte 11 játékossal, a csatárunkkal is védekeztünk. Franck Ribéry egyszer a saját tizenhatosán belül tisztázott. Pontosan így kell történnie, mindenkinek oda kell tennie magát a csapatért. És pontosan ez tesz minket sikeressé.

A nyári VB-ről: Világbajnokok akarunk lenni, meg akarjuk védeni a címünket. Számolniuk kell velünk. Az elmúlt időszakban állandó teljesítményt nyújtottam és megmutattam, hogy a szövetségi kapitány számíthat rám. A VB részvétel a célom. Erre a klubnál kell rádolgoznom.TELJES INTERJÚ:

Rudy: A BVB elleni továbbjutás tökéletes ajándék lenne

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top