Egyéb

Öt évesek lettünk

Kedves olvasók! Már öt éve, hogy különböző felületeinken folyamatos tájékoztatást kaphattok a klubbal, csapattal, játékosokkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, információkról. 

Pár szó az oldal történetéről: 

2012. december 9.-én, egy Bayern München Magyarország elnevezésű facebook oldallal indult a bayernszektor.hu története, pár héttel a startot követően csatlakoztam én is a szerkesztők közé. A BMM alapítótagja nem sokáig kívánta vinni az oldalt, illetve idővel a többiek is lemorzsolódtak, így jó ideig minden a saját irányításom alá került. Az első másfél évben csak fészen közöltem a híreket, szerencsére már ebben az időszakban is rengetegen találtatok rá az oldalra.

A legnagyobb közösségi oldalon félig túllépve, 2014. június 5-én elindítottam Tumblr-en a BMM hírblogot, amely az első nagyobb lépcsőfokot jelentette az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő minőségibb, de még gyerekcipőben járó hírszolgáltatás felé. Alig három hónappal később újabb felületváltás történt, augusztus végétől november végéig a blog.hu aloldalán szállítottam a magyar ajkú olvasók tájékozottsága érdekében a csapattal kapcsolatos legropogósabb információkat.

A blogos történet kezdete után nem sokkal jött az ötlet egy különálló weboldal létrehozására, folyamatban lévő tanulmányaim épp kapóra jöttek ebben. Végül rengeteg tesztelést és fejlesztést követően 2014. október 1.-jén, bayernszektor.hu címen nyitotta meg a kapuit az oldal és azóta – korábbi kisebb nagyobb kihagyásokkal bár, de – töretlenül halad az egyre nagyobb népszerűség felé. A start óta 1125 Bayernnel kapcsolatos cikket olvashattatok ezen az oldalon (ebben nincsenek benne a korábbi felületeken közzétett bejegyzések és persze a Facebookon közzétett infók sem), a legnagyobb közösségi hálón csaknem 18 és fél ezren iratkoztatok fel az oldalunkon lévő posztjainkra. Oldalunk látogatottsága hónapról hónapra növekvő tendenciát mutat, az elmúlt 30 napban például 47.018 alkalommal klikkeltetek valamelyik cikkünkre vagy oldalunkra.

Indulás óta megfordultak páran a szerkesztőségben, viszont a színvonalt,  lelkesedés hiányát és a Ti érdekeiteket is szem előtt tartva egyik történet sem volt hosszú életű. Szerencsére azóta Enbalano személyében sikerült egy az oldal nívójának is megfelelő szerkesztőtársat találnom, aki folyamatosan többet tesz hozzá a Ti tájékoztatásotokhoz. // Hamarosan egyébként újabb szerkesztőfelvételt fogunk hirdetni, ennek a részleteivel nemsokára érkezünk.

Végszó: Amellett, hogy szerintetek, és szerintünk is jó fejlődésen mentünk keresztül, szeretnénk köszönetet mondani nektek,  pozitív visszajelzéseitek és tömeges látogatottságotok is nagy jelentőséggel bírnak számunkra. Emellett természetesen a csapat, a játékosok, a klub és környezetének imádata is vezérel minket abban, hogy részletes, alapos és minőségi tájékoztatást adjunk nektek, magyar nyelvű szurkolóknak és érdeklődőknek a Bayern München kapcsán, továbbra is törekedni fogunk erre – nincs szükségünk a másokkal való versenyzésre, csak a saját híradásunkra koncentrálunk.

Köszönjük, hogy olvastok, ajánljatok be Bayernes ismerőseiteknek is minket!

Üdv,
bayernszektor.hu

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top