Bundesliga

Jupp: Ulreich aranyat ér

A VFB elleni 1-0-ra megnyert bajnoki kapcsán tett nyilatkozatok.

Jupp Heynckes: Minden hozzávaló adott volt: Nagyon érdekes, intenzív és drámai meccs volt. Mindkét csapat nagyszerűen játszott. Az ember nem tudja felfogni, hogy ennek a VFB-nek miért nincs több pontja. A játékosoknak regenerálódniuk kell és mentálisan is ki kell pihenniük magukat, akkor magabiztos vagyok, hogy a Borussia Dortmund ellen még egyszer rá tudunk pakolni a teljesítményünkre.

Ulreichről: Ő egy sikergarancia. Toni Tapalovic kapusedzőnk gondozásának köszönhetően is egyre jobb lesz. Ebben a szakaszban, amikor Manuel Neuer sérült, ő aranyat ér.


Thomas Müller: A Stuttgart kellemetlenül játszott, szinte az egész pályán emberfogásos taktikát alkalmaztak. Jól álltunk ellen, de játék szempontjából nem tudtunk annyira belejönni. Örülök az 1-0-nak, az utolsó percben kivédett büntetőnek, de természetesen korábban meg kellett volna szereznünk a második gólt. Zsinórban háromszor győztünk 1-0-ra. Megvan a kvalitásunk, hogy jó eredményt csikarjunk ki akkor is, ha nem annyira megy.


Sven Ulreich: Egy filmet nem lehetne jobban megrendezni. A büntetőnél jó érzésem volt, örülök hogy kivédtem. Annak is, hogy segíthettem a csapaton, hogy ma 1-0-ás eredménnyel utazhatunk haza. (…) Különleges meccs volt, és ez az utolsó jelenet… érzelmileg őrületes volt. De ez nem elégtétel. Örülök, hogy eredményes szezont játszunk. (…) Manapság valószínűleg már a futball része az egykori játékosokkal való bánásmód. Ez természetesen szomorú. De már az új klubomnál vagyok, örülök a győzelemnek.

Sven Stuttgartban nevelkedett gyermekként és játékosként is, most a VFB B-közép előtt védett a 94. percben büntetőt.


Hasan Salihamidzic: Ez az amit az edző szenzációsan csinál. Mindig olyan topjátékosok vannak a pályán, akik fittek, így senki nem sérül le. Az edzés és a játékminőség emelkedését tökéletesen csinálja. Ez aranyat ér. A játékosok mindent elfogadnak és jól érzik magukat akkor is, ha a pálya mellett ülnek.


Niklas Süle, a büntetőről: Az érintkezést azt hiszem mindenki láthatta.


Uli Hoeness: Megnyertük az utolsó meccset, őszi bajnokok lettünk. Kapussal játszottunk, úgyhogy megérdemeltük a győzelmet.


Hannes Wolf: Ez a meccs tükrözte az elmúlt heteinket, mindig közel álltunk, de végül csak keveset értünk el és ez nem szemrehányás Akolonak. Ha az ember felvállalja a felelősséget, megtörténhet az ilyen. Összességében fantasztikus évünk volt a 2017-es és nehéz helyzetben vágunk neki az új évnek.


Ron-Robert Zieler: A csapat olyan volt mint az elmúlt hetekben, ma is szuperül játszottunk, nem sok hiányzott. Kissé ez jelképezi a jelenlegi szezont. Elegendő kvalitással rendelkezünk, elő kell hívnunk őket, akkor bennmaradunk a ligában.


Holger Badstuber: Jól védekeztünk, volt pár lehetőségünk is bár nem sok – a Bayern ellen csak pár lehetőséghez jutsz, egyszerűen nem jöttek össze a dolgaink. Az utolsó percben büntetőt kaptunk, kár hogy nem sikerült kiegyenlítenünk.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top