Interjúk és nyilatkozatok

Ribéry: Őrületes, milyen jól tudok játszani

Robben mellett természetesen Franck is nyitott a szerződéshosszabbításra. Előljáróink egyre árulkodóbb nyilatkozatokat tesznek.


„Áprilisban 35 leszek, de őrületes milyen jól tudok játszani, ha egészséges vagyok. Szabadidőmben is robotolok, fittneszterem, úszómedence – mindenem van otthon. Mindent nyugodtan és koncentráltan tudok végezni. Mind a Bayernnél, mind otthon igazán jó munkát végzek. Ezért tértem vissza egy jó színvonalon. Jól érzem magam az FC Bayernnél. De meglátjuk mi lesz az elkövetkezendő hónapokban.”

Mondani sem kell, ez már javában a Ribéry szerződéshosszabbítási-póker része, a francia reméli, hogy a klub meghosszabbítja a nyáron lejáró szerződését. Nem lenne meglepő, ha megkapná az újabb egy évet a Bayern 34 éves gall kakasa.Talán Brazzo Salihamidzic, a klub sportigazgatójának friss szavai is erre engedhetnek következtetni: „Jó elegyből áll a keretünk. Az embernek figyelnie kell arra, hogyan készül fel a jövőre. Ahhoz viszont, hogy címet nyerjünk, egyidejűleg fontos, hogy jó és tapasztalt játékosaink is legyenek. Ezen dolgozunk. Ez már most is különösen jól megvan ebben a csapatban.” 

Jupp Heynckes véleménye is sokat nyomhat a latba, még a dohai edzőtáborban mondta el: „A teljesítőképesség számomra nem a kortól függ. Sokkal inkább a motiváción, a fizikai állapoton és azon a hajlandóságon múlik, hogy egy újabb szezont végigvigyenek.” – kétségtelen, ezekkel mind rendelkezik a Robbéry páros.

A dohai edzőtáborban Franckot már „nyugdíjba küldték” csapattársai, szerencsére rondózás közben ez bármelyik Bayern játékossal előfordulhat. Hihetetlen hangulat. ?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top