Átigazolási hírek

Hoeness: Még nincs szerződés, de jók az esélyeink Goretzkára

Az elnök szavaiból ítélve is csak pár formalitás hiányzik, hogy hivatalossá váljon az ügy.

Uli Hoeness a DFL (Német Labdarúgó Liga) újévi fogadóján a WAZ-nak nyilatkozott Goretzka témában: „Még nincs szerződés.”

Hetek óta spekulálnak Goretzka ügyében, a Bayern elnöke pedig nem rejti véka alá, mennyire akarja a 22 éves középpályást: „Jók az esélyeink. Jó lenne, ha hozzánk jönne, nem csak nekünk, neki is.” Uli azonban elővigyázatosan folytatta: „De mint mondtam: Még semmi sem perfekt. Semmi sincs aláírva. Ha végül a doki is igent mond, akkor lesz kész egy átigazolás.”Pár méterre az esettől megjelent Christian Heidel, a Schalke vezetőségi tagja is, aki épp meghallotta Uli szavait: „Ez összhangban van azzal, amit az emberek beszélnek. Mindig kérdik, mikor jelentünk be már valamit. Ez viszont nem rajtunk múlik.” A Schalke Goretzka válaszára vár, egyelőre húzódik az ügy. De már nem sokáig.

Hogy mikor jelenthetik be az átigazolást? Állítólag január végéig biztosan hivatalossá válik, még hiányzik pár formalitás, például elő kell készíteni a szerződést, az ügynököt illető javakat. A felek közötti szóbeli megállapodás viszont szinte garantált, Hoenesszhez hasonlóan Goretzka ügynöke is komoly tárgyalópartner hírében áll.


Vasárnap Rummenigge is nyilatkozott Goretzka-témában:

„A játékos dönt, állítólag pár napon belül megteszi – szép lenne, ha minket választana. Teljes egyezség viszont csak akkor születik, ha átmegy az orvosi vizsgálatokon és ha a szerződést is aláírja.


Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top