Átigazolási hírek

Megerősítve: A Leverkusen megfigyelője érkezik

Megfigyelőrészlegen erősít a Bayern, Leon Baileyt is ő ajánlotta a Leverkusen figyelmébe.

Leon Baileyt is Busser fedezte fel a Leverkusennek.

A Sport Bild információi szerint a Leverkusen vezető-megfigyelője, Laurent Busser a Bayern Münchenben folytatja pályafutását, a tehetségek felderítését. A 45 éves francia már értesítette a gyógyszergyáriak klubvezetését a beérkező ajánlatról, amit el is fog fogadni. Hogy mikortól állhat majd állományba, arról egyelőre nincs hír, de talán már ebben a hónapban klubot vált.

Busser legutóbbi fogása az idei év egyik, ha nem a legnagyobb meglepetésembere, a 20 éves jamaikai Leon Bailey volt, akit egy évvel ezelőtt 13,5 millióért igazoltak le a Genktől. Rajta kívül állítólag olyan tehetségeket ajánlott még a Leverkusen figyelmébe, mint az akkor még nem befutott Kingsley Coman és Ousmane Dembele. Nemzetisége által főleg a francia piacra nyithatja meg a Bayern kapuit.


UPDATE:

A Leverkusen menedzsere, Jonas Boldt megerősítette a Sport Bild értesülését, 2014 óta Busser lesz a negyedik alkalmazott, aki a Bayertől jön. Korábban a fitneszedző Holger Broich, az utánpótlásért és a megfigyelésért felelős Marco Neppe, illetve a szintén a főleg megfigyelésre ügyelő Michael Reschke hagyta ott a gyógyszereseket a Rekordbajnok kedvéért.


„Kár érte, de nem vagyunk rá mérgesek. Laurent Busser mindig mindent megtett a Bayer 04-ért.” – a Leverkusen menedzsere, Jonas Boldt




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top