Interjúk és nyilatkozatok

Robben nyugodt, de a lehető leghamarabb tisztázná a jövőjét

Apja / ügynöke elmondta, vannak már ajánlatai Arjennek.

Robben majdnem pontosan egy éve, 2017. január 16-án hosszabbított egy évet a Bayernnel, most ismét arra vár, hogy a klub megtoldja a júniusban lejáró kontraktusát – egyelőre nincs érdemi fejlődés az ügyben. Robben nem türelmetlen, viszont szeretné, ha ügye a lehető leghamarabb tisztázódna.


„A klubvezetéssel eddig még nem volt megbeszélésem, de teljesen nyugodt vagyok. Jelenleg az a legfontosabb, hogy fitt maradjak, a sportszakmai helyzetemre koncentráljak és lejátsszam a meccseimet. Ha olyan fitt leszek, mint most, továbbra is képes vagyok a topszintre. Ezért egy Kínába való átigazolás lehetősége még mindig csekély.”


Robben tavaly januárban írhatta alá a 2018 nyaráig szóló szerződést. Most is erre a fejleményre vár.Robben apja, egyben ügynöke Hans is nyugodtan szemléli a helyzetet: „Nyugodtan kivárunk, a Bayern valamikor megkeres minket.” Kérdés mikor – Arjen szerint a lehető leghamarabb tisztában akar lenni a jövőjével, családja és három gyermeke is van, apja viszont nem állított fel határidőt – ellenben figyelmeztető jellel megjegyezte: „Van pár ajánlatunk Arjenért. A terv mindenképpen az, hogy topszinten folytassa a labdarúgást” – a holland ettől függetlenül továbbra is a Bayernben akar focizni.

A klub vezetőségének korábbi kijelentései szerint valamikor tavasz folyamán kerül sor az első megbeszélésekre – Ribéryhez hasonlóan először megfigyelik, mennyire válnak idén a csapat hasznára. Jupp ódákat zengett a két játékos kvalitásairól, így jó eséllyel mindketten kapnak majd egy 1-1 éves szerződést.

2009, Robben és a Robbéry páros első tétmeccse, mindketten brillíroztak. A jövőjük egyelőre tisztázatlan.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top