Bundesliga

Reakciók | Müller: Még nem tartunk ott, ahol akarunk

Jupp szerint a brémaiak zavarba ejtették a Bayernt, a végül 4-2-re megnyert találkozón.

A Werder sokáig kiválóan helyt állt a Bayern ellen, sőt meg is nehezítette a bajorok dolgát. Ennek megfelelően nyilatkoztak a felek a végül 4-2-re végződő meccs után is.


Jupp Heynckes: Nagyon jó kiállású Bréma ellen játszottunk, túlnyomórészt előre játszottak és zavarba ejtettek minket. Ma nem voltunk olyan letisztultak a támadásainkban, nehézkes volt a védelmünk. De ez az ami megkülönböztet minket, hogy az ilyen meccseket is meg tudjuk nyerni. A brémaiak nagyon jól játszottak, és nem pedig úgy, mint aki a tabella végén a kiesés ellen küzd.


Thomas Müller: A brémaiak jó munkát végeztek, mi pedig elég lassan kezdtük a mérkőzést. Ez egy nagyon hosszú hét volt, pénteken játszottunk, ma pedig vasárnap van. A csapatunk azonnal jelen van, amikor jelen kell lennie. De pár dologra még rá kell dolgoznunk, csakúgy mint minden meccs után. Még biztosan nem tartunk ott, ahol lenni akarunk.


Florian Kohfeldt: Nagyszerű futballmeccs volt, mindkét fél sok helyzetet dolgozott ki. A csapatom tiszteletet érdemel irántam a játék miatt. Bátran akartunk játszani, erre a meccs jó pár fázisában képesek is voltunk. Nagyon bosszankodom a vereség miatt, azt hiszem, hogy egy pont legalább benne volt. De örülök a teljesítménynek, amelyből építkezhetünk.


Max Kruse: Nagyon jó meccset játszottunk, de végsősorban csak a pontok számítanak. Ha négy gólt kapsz, nem mindent csináltál jól. A meccs menetét figyelembe véve biztosan több volt ebben.




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top