Átigazolási hírek

Friedl nagyon közel a Werderhez

Kölcsönben kerülhet Brémába a balbekk. 

A Bayern dolgát hétvégén megnehezítő Werder a kiesés ellen küzdve próbálja meg a téli átigazolási szezonban megerősíteni csapatát, most épp a bajor csapatból szemeltek ki egy tehetséget – nevezetesen a 19 éves balhátvédet, Marco Friedlt. A Bild szerint a Werder kölcsönszerződés keretein belül szerezné meg őt, a Bayern pedig készen áll tárgyalni a brémiakkal.

A ligában 44 percet játszó és a BL-ben is debütált Bayern-nevelésű osztrák tehetség Alaba és Bernat mögött nem igazán kap játéklehetőséget, így nem is igazán tudja kiaknázni tehetségét. A Werder kölcsönvétele kapóra jöhetne abban, hogy a Bundesligában is rendszeresebb lehetőséghez jusson a középhátvéd poszton is bevethető srác.



A téli átigazolási időszaknak hamarosan vége, úgyhogy a napokban új lendületet kaphat az ügy. Ma mindenesetre még a profikkal edzett Friedl. Aki esetleg nem tudná, vagy csak felevenítené, mit érdemes tudni róla, annak ezt a cikket ajánljuk! ?

UPDATE: Marco Friedl szerda kora este repülőre ült, 21 órakor meg is érkezett Brémába! Első szavait a Bildhez intézte: „Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek!” – a Kicker szerint a szezon végéig kerül kölcsönbe Marco.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top