Átigazolási hírek

Hivatalos: Friedl másfél évig a Werderben folytatja

2019 nyaráig gyűjthet játéktapasztalatot Brémában az osztrák tehetség.

A Werder Bremen csütörtöki sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentették: Marco Friedl, a bajorok 19 éves balhátvédje egy 2019 nyaráig szóló kölcsönszerződés keretein belül a Werder Bremenben folytatja pályafutását! A kiesés ellen küzdő zöld-fehérek akár a védelem közepén is bevethetik a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is debütáló Bayern-sajátnevelést, akinek a transzfer által kiváló lehetősége adódhat a további tapasztalatgyűjtésre.

Baumann: Marco Friedllel és az FC Bayernnel is egyezséget értünk el, másfél évig vesszük őt kölcsönbe. A szerződést még nem írtuk alá, de 1-2 órán belül ez is megtörténik. Jelenleg nincs vételi opciónk, de ez nem jelenti azt, hogy ezt követően is az FC Bayern játékosa marad.

Friedl: Nagyon hálás vagyok az FC Bayernben eltöltött tíz évemért, most viszont az új, brémai kíhívásnak örvendek. Hazámban a Werder főleg az olyan játékosok által ismert, mint Zlatko Junuzovic, Florian Kainz, Marco Arnautovic vagy Andreas Herzog. Örülök, hogy a következő másfél évben a csapat része lehetek.

Salihamidzic: „Marco az elmúlt hónapokban lenyűgöző fejlődésen ment keresztül. Reméljük, hogy a Werder Bremenben megteszi a következő lépést és stabil játékossá válhat.”



Ki az a Marco Friedl?

 


Szerda este lencsevégre kapták, ahogy Friedl megérkezett Brémába:


Olvasóink számára nem jelenthet nagy meglepetést a transzfer, szerda délutántól írtunk az ügy váratlan, de gyors fejleményeiről. Íme az aznapi cikkünk tartalma egy az egyben: 

Friedl nagyon közel a Werderhez


 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top