Interjúk és nyilatkozatok

Hoeness: A játékosaink szeretik Heynckest, nincs B-tervünk

A Bayern elnöke Juppra bízná az idősebbről a fiatalabb játékosokra való átmenetet a csapatban.Uli Hoeness  továbbra is erőteljesen ragaszkodik Jupp Heynckes marasztalásához, ezt egy hétfő esti,  düsselforfi beszélgetős műsorban, 500 vendég előtt erősítette meg újra:

„Jupp ötvözi a modern szakvezetést és az emberséget. Gondoskodik arról, hogy minden rendben legyen az öltözőben. Álomszerű az életünk vele, számunkra ő egy álom (…) Nem kell már magunk miatt aggódnunk. Mielőtt jött, minden nap kellett.”

„Megpróbáljuk közölni vele, hogy a Bayernnél való küldetése még nem ért véget. Juppnak kell az idősebb és a fiatalabb játékosok közötti átmenetet véghezvinnie. Remélem megtudjuk győzni őt, hogy maradjon még egy évet, a játékosaink szeretik őt. Nincs B-tervünk a pótlására!” (…) Képzeljék csak el, egy fiatal edző a 35 évével azt mondaná egy Ribérynek: Ma nem teszlek be a kezdőbe. Ezt az átmenetet bíznánk Juppra, akinek a munkája csillagos ötös.”

Jupp esetleges maradása esetén tehát Ribéry szerződéshosszabbítására következtethetünk, és arra is, hogy egy fiatalabb edző érkezésével nehezebb lenne Ribéryvel az átmenet. A Bayern mestere egyébként jól érzi magát a csapattal, de legutóbbi kinyilatkoztatásai szerint nem szereti, ha hízelegnek neki, el fog beszélgetni a vezetőséggel. Jövője egyelőre tisztázatlan, de a fejekben azért nyilván van már elképzelés az utódját illetően.

UPDATE: Uli a keddi sportgazdasági kongresszuson 10 százalékos esélyt saccolt Jupp maradására.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top