Interjúk és nyilatkozatok

Boateng: Taktikailag Pep volt a legjobb

Jerome Boateng a Mainz elleni 2-0-ra megnyert mérkőzés alkalmával a 150. bajnokiját játszotta a Bayernben. A meccs előtt a goal.com-nak adott interjút.


Jupp Heynckesről: Mindannyiunkra jó hatással van, észlelhető milyen jól érzi magát most a csapat. Mindenki követi őt, óriási tapasztalattal rendelkezik, egy apafigura számunkra. Mindenki láthatja, hogy a mérkőzéseinken mennyivel jobban teljesítünk, mint korábban.


A két PSG elleni meccsről: Két különböző mérkőzés volt, különböző játékosok voltak ott a pályán. Ráadásul hazai környezetben mindig jobban játszunk. Párizsban nem voltunk jók, Carlo Ancelotti tervét nem teljes mértékben valósítottuk meg jól. A mostani egy új helyzet, jelenleg nagyon boldogok és pozitívak vagyunk.


A BL-erőviszonyokról: Természetesen a lehető legtovább akarunk jutni. Azt hiszem a német csapatok nemzetközi szinten sokkal jobban is tudnának teljesíteni. Évekkel ezelőtt jobb volt a helyzet, de most sok az erős bajnokság: az angol, a spanyol és az olasz is az, jó csapatokkal rendelkeznek. De végsősorban nekünk is nagyon erős keretünk van, megpróbáljuk megnyerni ezt a versenysorozatot. Ez természetesen nem lesz egyszerű.


A Schalke drukkerek Goretzka-átigazolásával kapcsolatos reakciójáról: Normális dolog, hogy mérgesek, de egy bizonyos ponton átlépték a határt. Ő egy nagyon fiatal és jó játékos, Németország egyik legnagyobb tehetsége. 22 éves, az embernek elővigyázatosnak kell lennie. Ha azt akarják, hogy nyárig jól játsszon, támogatni kell őt. Persze a szurkolók számára ez nem egyszerű, mert ő volt a klub egyik arca. Az embereknek mindenesetre nem csak a csapatra, a játékosokra is gondolniuk kell.


Pep Guardiola munkájáról: Hogy benyomást tett rám? Azt hiszem ez nem a jó szó, mert csak edzőként ismertem. Ő brilliáns, az egyik legjobb. Taktikailag ő volt a legjobb. Idén sok jó játékost vett a Manchester City. Rengeteg pénzük van és egyre világosabbá válik, hogy egy csapatot alkotnak. Nagyon jól játszanak, csodálatos nézni őket.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top