Akadémia

UEFA Youth League: Bayern München – Real Madrid a nyolcaddöntőben

Óriási presztízsmérkőzést rendeznek az ifjúsági BL-ben. 

A Bayern U19-es csapata az UEFA Youth League 2013-mas indulása óta először jutott a legjobb 16 közé, ahol a pénteki sorsoláson kiderült, a Guti vezette Real Madriddal kell megmérkőznie a negyeddöntőbe kerülésért. Mondani sem kell, legyen bármilyen korosztályú vagy téttel bíró meccs, ez a világ egyik legnagyobb presztízsmérkőzésének számít.

„Örülünk ennek a remek ellenfélnek és a nagyszerű kihívásnak. Ez biztosan egy nehéz sorsolás, de elegendő magabiztossággal rendelkezünk, be akarunk kutni a negyeddöntőbe.” – reagált Sebastian Hoeneß edző.

„Mindenekelőtt kiemelkedő, hogy először éltük túl a csoportkört. A Real Madriddal szuper sorsolást kaptunk, egészen különleges, mert hazai pályán, a Campuson fogadjuk őket. Tudjuk, hogy egy hatalmas falat vár ránk, de nagyon magabiztosak vagyunk.” – nyilatkozta Jochen Sauer, a Campus vezetője.

A madridiak a Tottenham mögött jutottak tovább, míg a Bayern a PSG-t, a Celticet és az Anderlechtet megelőzve kvalifikálta magát a legjobbak közé. Kiemelendő, hogy a párosítás egy mérkőzésen, Münchenben dől majd el február 21-én, azaz a Besiktas elleni meccs másnapján 18 órakor. A továbbjutó következő ellenfele is ismert, egy továbbjutás esetén a Chelsea – Feyenoord meccs győztesével harcolhatnánk az elődöntőbe kerülésért.

A Bayern kerete:

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Kapusok” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Védők” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Középpályások” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Támadók” class=”out”]


[/toggle]
[/toggles]

A klub tájékoztatása szerint az U17-es és U19-es meccsekhez hasonlóan ennek a mérkőzésnek a helyszíni megtekintése is ingyenes lesz a Campuson, a mérkőzés napján 16:30-tól lehet igényelni a jegyeket. Az érdeklődők ezen a címen találják a meccs helyszínét: Ingolstädter Straße 272, 80939 München





A párosítások:

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top