Átigazolási hírek

Hivatalos: Ulreich 2021-ig hosszabbított!

Sven Ulreich újabb három évvel toldotta meg jelenlegi szerződését az FC Bayern Münchennel. A 29 éves kapuvédő 2018. június 30-ig tartó kontraktusát egy aláírással 2021. június 30-ig hosszabbította meg!

Sven Ulreich újabb három évvel toldotta meg jelenlegi szerződését az FC Bayern Münchennel. A 29 éves kapuvédő 2018. június 30-ig tartó kontraktusát egy aláírással 2021. június 30-ig hosszabbította meg!Ulreich 2015 nyarán érkezett a Stuttgart csapatától, a mostani idényben pedig a keret egyik főszereplője lett Manuel Neuer sérülése után. „Nagyon örülök, hogy a Bayern München ennyire bízik bennem és hogy segíthetek céljaik elérésében még egy jó ideig. A családom és én nagyon boldogok vagyunk Münchenben.” – mondta Ulreich.

Sportigazgatónk, Hasan Salihamidzic hasonlóan lelkes a szerződés megkötése után: „Az elmúlt három évben bebizonyosodott, hogy Sven Ulreichban nem csak kapusként, hanem emberként is ugyanúgy megbízhatunk. Idén nagy szerepet játszik a csapat teljesítményében a hazai bajnokságban, a BL-ben és a kupában is.”

Sven kiváló teljesítményét természetesen nem csak a klubnál és a szurkolók ismerik el, Joachim Löw is elismerésre méltatta: „Ulreich ott van a látókörünkben. Nagyon nagyon jó mérkőzéseket játszott, határozott benyomást kelt. Egy az egy ellen mindig jó. A Bayernnél megtanulta kivenni a részét a játékból is. „Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top