Interjúk és nyilatkozatok

Vidal: „Nagyon jól érzem magam, a hosszabbítás is opció”

A harcos nem hátrál meg, felveszi a kesztyűt a csapatba kerülésért. 


Jupp Heynckes visszatérése óta Arturo Vidal teljesítménygörbéje is óriási fordulatot vett, hallani sem akar a távozásról, sőt a hosszabbítás gondolatával játszik. A Schalke elleni győzelem alkalmával is csapata egyik legjobbja volt, Brazzo is szép szavakkal illette.

„Biztosan jó oknál fogva játszom ennél a csapatnál. És biztosan jó oknál fogva tartozom a pozíciómban a világ legjobbjai közé.” – nyilatkozta magabiztosan Arturo, aki a királykékek ellen a legtöbb megnyert párharccal (28), a második legjobb passzteljesítménnyel (88,7 %) illetve Müller és Kimmich után a legjobb futóteljesítménnnyel (11,22) vétette észre magát.


„Ha az út kemény lesz, csak az olyan kemények maradnak rajta, mint amilyen én vagyok.” – twittelte Arturo a Hoffenheim ellen 5-2-es győzelem és Leon Goretzka leigazolásának bejelentése után.


Vidal nagyon jól érzi magát Münchenben

„Nem gondolok az átigazolásra. Nagyon jól érzem magam itt.” – nyomatékosította a chilei a Sport1-nek jelenlegi érzéseit majd ezen is továbbhaladva beszélt a 2019-ig szóló szerződésének lehetséges meghosszabbításáról: „Természetesesn szívesen hosszabbítanék! Ez is egy opció. A gyermekeim is boldogok itt.”Vidal jövőjét főleg Leon Goretzka leigazolása után vonták kétségbe, gondolatban sokan már tovább is passzolták őt – holott a két játékos stílusa összehasonlíthatatlan. Vidal is tudja, a Bayern Münchenben továbbra is meghatározó szerepet tölt be, ennél jobb csapatot pedig aligha találna.

Salihamidzic is dícséri

Sportszakmai szempontból nem sok szól Vidal eladása mellett, Arturot éltető nyilatkozatai szerint Jupp Heynckes sem szívesen válna meg tőle. Most Brazzo nyilatkozott róla: „Arturo egy vérprofi. A Schalke ellen újra bizonyította, hogy ő az egyik vezérjátékosunk.”

Így látja ezt Vidal is: „Nem tudom, hogy valaha is voltam-e ilyen jó itt. Az biztos: Nagyon jól érzem magam, főleg fizikálisan. Ráadásul semmi gondom a sérülésekkel. Ez nagy segítség számomra.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”Korábbi cikkünkben is összefoglaltuk Arturo helyzetét” class=”out”]

Mi lesz veled Arturo?


[/toggle]
[/toggles]


Mivel a Bayernnek nem szokása a Münchenben magát jól érző, maradni kívánó vezérjátékost eladni, ezért Arturo lapjai is jók a maradását illetően.

 

Sorry, there are no polls available at the moment.

https://www.youtube.com/watch?v=EyiEQZ-HBYEHozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top