Egyéb

James apja: A fiam jól tette, hogy elhagyta a Realt a Bayern kedvéért

James Rodriguez apja, Wilson a spanyol MARCA-nak tett nyilatkozatában beszélt fia döntéséről.

Wilson és James Rodriguez


A Realról: A fiam Zidane irányítása alatt elveszítette azt a sportba vetett élvezetet, amely Ancelottinál még megvolt neki. Zidane egyike volt James bálványainak, de ez nem jelenti azt, hogy az edző nem dönthet arról, hogy a fiam nem illik a csapatába. Mindamellett soha nem hallhatták a fiamat rossz hangnemben beszélni a francia edzőről, sportszakmailag nem bírálta őt.

A Bayernről: A fiam jól tette, hogy elhagyta a Real Madridot a Bayern München kedvéért, nagyon boldog Németországban. Úgy látom hogy nyugodt es örömmel teli életet él, ez nagyon fontos eleme annak, hogy a pályán is megmutathassa tudását. Nagyon szereti a Realt, nem hiszem, hogy ebben bárki kételkedhet, mindenesetre a lehető legjobb döntést hozta, amikor elhagyta a csapatot. A Bayern München egy nagyon erős csapat, a Bajnokok Ligájában senkitől sem kell félnie. Még ha a BL-ben sok összetevőre, mint például a szerencsére is szüksége van az embernek, a németek esélyesek a végső győzelemre.

Tudtad? James ifikori csapatának, az Envigadonak a korábbi tulajdonosa a hírhedt kokóbáró, Pablo Escobar volt.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top