Bundesliga

Jupp: A Bayern megtartja topjátékosait; Boa és James nem játszhat

Jupp a Hertha elleni meccs előtt válaszolt pár kérdésre, például Lewa ügynökcseréjét is érintette.


A bajnokság állásáról: Nem félek attól, hogy a csapat koncentrációja alábbhagy. Nem pihenhetünk, ez nem is fog megtörténni. A saját közönségünk, egy nagyszerű atmoszféra előtt fogunk játszani. Az időjárásunk kellemetlen, szóval sok futásra van szükségünk (nevet). Továbbra is pontot akarunk gyűjteni, folytatni akarjuk, ahogy eddig tettük. Jerome Boateng kidőlt, megfázott és gyomorproblémái vannak. James sem áll rendelkezésre, vádlisérülést szedett össze. Kimmich esetében kivárunk.


A Robben ügyről: Ez túl van reagálva, a médiának nincs sok témája mostanság. Arjen nem zavarja a munkakörnyezetünket. Ha a játékosok nagyon törekvőek és szenvedélyesek, akkor érthető, hogy mindenki játszani akar. Higgadtan kezelem a dolgot. Az egészséges konkurenciaharc mindig jó. Reggel már ott volt a fitneszteremben, készült az edzésre. Csakúgy, mint sok másik játékos. Arjen egy példakép, a fiatal játékosok számára is. Minden rendben közöttünk.


A ritmusról és a rotációról: Mindig válogatnom kell, ez mindig a játékosok stílusával függ össze. Vannak olyanok, akik mindegy mikor, de azonnal játékba lendülnek. Mások számára jobb, ha ritmusban vannak. Fontos a játékosok általános fizikális helyzete és az automatizmusok jelenléte is. Thomas Müller azt mondta, hogy már vakon is megérti magát Arjen Robbennel. Ezt viszont az edzéseken újra és újra fejleszteni kell. Ezért jó, ha csapatrészek gyakran játszanak együtt. Védelemben kevésbé cserél az ember. Ha megteszem, holnap délután tudni fognak róla.


Az edzőmenesztésekről: Felgyorsult világban élünk, senkinek nincs több türelme és ideje. Mielőtt új edzőt szerzel, át kell gondolnod. Sok tényező van, amelyet figyelembe kell venni. Mindig minden gyorsan alakul, minden azonnal online lesz. Egy kicsit régimódi vagyok, jobban szeretem az újságaimat, mint az online-létet.


Lewandowski ügynökcseréjéről és a Reallal kapcsolatos pletykákról: Természetesen megengedett, hogy egy játékos ügynököt cseréljen, ebben a pillanatban ez egyáltalán nem jelent semmit. A Bayern meg fogja tartani a topjátékosait. Nem tudom elképzelni, hogy lehetőség legyen egy átigazolásra. /mi mást is mondhatna február végén/


Thiagoról: Szüksége van a játékperceire. Úgy fogok eljárni, ahogy Franck Ribéry esetében, egészen lassan.


Robben és Ribéry jövőjéről: Idén még sok örömünk lesz bennük. Az elmúlt években óriási érdemük volt a sikerekben. Ezek a játékosok még nagyon fontosak számunkra.


A Dortmund és a Lipcse következő EL-ellenfeléről: Anélkül, hogy a Lipcsét lebecsülném, a Zenit a legnehezebb sorsolás. Két olyan csapat találkozuk, amely az elmúlt években látványos felemelkedésen ment keresztül. Bízom a Lipcsében, hogy egy kört még továbbmennek, esetleg az elődöntőbe vagy a döntőbe is bekerülnek. A Dortmund tegnap nem játszott jól, de ez benne van. Mindkét csapatnak van esélye a továbbjutásra. Nagy potenciál van bennük ehhez. (A Salzburggal meccselnek).Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top