Bundesliga

Jupp: A Hertha ügyesen védekezett, tudunk élni az egy ponttal | Reakciók: FCB – HBSC

Alaba, Robben és Dárdai is nyilatkozott a Bayern Hertha elleni gólnélküli mérkőzéséről. 


Jupp Heynckes: A gólnélküli döntetlen ellenére a csapatom jó hozzáállást tanúsított. Lelkesek voltunk és főleg az első félidőben voltak komoly, de kihasználatlanul maradt helyzeteink. Nehéz az ilyen ügyesen védekező csapatokkal szemben, a Hertha nagyon jól csinálta. Tudunk élni az egy ponttal, semmiféle szemrehányást nem tehetek a csapatom ellen. Sok helyzetet elpuskáztunk, ami tőlünk szokatlan dolog, de előfordulhatnak ilyen napok is.

A Lewa/Wagner támadókettősről: Thomas Müller ma nem volt annyira friss, mint kedden. Több kockázatot akartam vállalni, de aztán Kingsley Coman sajnos megsérült. Ez természetesen hátrányt jelentett számunkra.

Coman sérüléséről: Kingsley Coman bokaizületi tokja sérült. Komoly problémái voltak, de az orvosunk szerint a sérülés nem különösebben komoly, a szalagok stabilak maradtak. Az elkövetkezendő napokban meglátjuk hogyan alakul számára a dolog.


David Alaba: Nem volt egyszerű meccs. Az ellenfél kellemetlen volt, nagyon jól védekezett és nagyon leszűkítette a területeket. Ennek ellenére dolgoztunk ki helyzeteket, a győzelem érdekében viszont ki is kell használni azokat. Ma sajnos kihasználatlanul hagytuk őket.


Arjen Robben: Vannak napok, amikor a labda sehogy sem akar bemenni – ilyen napunk volt ma. Nem gyakran fordul elő, főleg itt az Allianz Arénéban. Megvoltak a helyzeteink, egyszerűen csak egy gólt kellett volna szereznünk – ezt nem tettük meg. A Hertha jól védekezett, dícséret illeti őket.


Hasan Salihamidzic a Lewa-pletykákról: Nagyon jó kapcsolatban állok Robert Lewandowskival, minden nap beszélek vele. Felfújják ezt a dolgot. Ezáltal semmi közöm hozzá.


Dárdai Pál: Gratulálok a csapatomnak, nagy dolog itt pontot szerezni. Védelmi szempontból nagyon jól megvalósítottuk a terveinket, két-három alkalommal viszont területet adtunk nekik. Nagyon kellemetlen ellenfél voltunk, a kontrákat már nem sikerült a végéig kijátszani. Számunkra ennél több nem volt a meccsben, az egy pontot végül megérdemelten hoztuk el. Nagyon nagyon elégedettnek kell lennünk.


Davie Selke: Az edzői stáb nagyon jó tervvel látott el minket, ezt nagyon jól meg is valósítottuk, mindenki megoldotta a saját feladatát. Ha Münchenben tud egy pontot szerezni az ember, az lenyűgöző dolog.


[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”A MÉRKŐZÉS NYOLCPERCES ÖSSZEFOGLALÓJA” class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top