Átigazolási hírek

Sport Bild: A Bayern tárgyalt Malcommal

A 20 éves brazil főleg a jobbszélen bevethető.

A Bayern továbbra is keresi Ribéry és/vagy Robben utódját, a sok találgatás után úgy tűnik megtörtént az első konkrétum az ügyben: Az angol sajtó hiteltelenebb, de ez ügyben talán igazat mondó képviselői vasárnap számoltak be arról, hogy a Bayern versenybe szállt a Bordeaux 20 éves szélsőjének, Malcomnak a játékjogáért.

Ez még nem jelentene sokat, a hírre reagálva viszont a Sport Bild is saját infóra hivatkozva közölte, hogy pár hete már sor került egy találkozóra az Elenko Sports ügynökség, azaz Malcom ügynökei és az FC Bayern képviselői között. A felek állítólag egy öt éves szerződés keretein belül már meg is állapodtak egymással, a két klub között azonban még nem került sor megbeszélésekre. A kétlábas brazilnak 2021-ig van szerződése a Bordeaux-szal, akik állítólag 60 milliótól tárgyalóképesek.

Érdeklődésünk nem számítana meglepetésnek, december elején a francia Mercato365 írt arról, hogy a Bayern megfigyelői a helyszínen tekintették meg Malcomot. Azon a meccsen épp egy hatalmas bombagólt szerzett a brazil, aki alig egy hete már arról nyilatkozott, egy  klubjától kapott ígéret szerint nyáron új csapatba igazolhat – ezekről mind olvashattatok Transfertickerünkben is, de a november végi, 10 külföldi tehetségről szóló cikkünkben is potenciális jelöltként mutattuk be őt a szélsőposztok egyikére.

Mindez persze még korántsem jelenti azt, hogy nyáron leigazoljuk – az mindenesetre már jelenthet valamit, hogy a Sport Bild szerint a szerződés időtartamában már megállapodtunk a brazillal.

[toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”MALCOM – Deadly Goals, Runs, Skills & Assists – 2017/2018 (HD)” class=”out”]

[/toggle]
[/toggles]Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top